Nàstic

A Pucela i sense marge d'error

Nàstic. El conjunt de D'Alessandro visita el Valladolid, un dels favorits a l'ascens i que viu un moment dolç, obligat a guanyar si no vol enfonsar-se encara més; Bargas serà la gran novetat

Cada partit com una final. Amb aquesta consigna afronta el Nàstic totes les jornades que queden d'aquí al final de lliga si vol assolir la permanència. I la d'aquest cap de setmana al camp del Valladolid és una de les més difícils, ja que el conjunt castellà és un dels màxims favorits per pujar a primera divisió i passa un moment de forma envejable, amb quatre victòries en els últims cinc partits disputats i onze jornades sense conèixer la derrota. A casa, a més, només ha perdut un partit en tota la lliga i d'això ja en fa quatre mesos i mig.

Però tot i enfrontar-se amb un dels peixos grossos de la categoria, el Nàstic ha demostrat que acostuma a plantar cara contra els rivals de dalt. Ho va fer fa tres setmanes a Balaídos, on va perdre per la mínima però va merèixer puntuar, fa dues a casa amb l'Elx, en què va assolir una valuosa victòria, i fa set dies contra l'Almeria, també al Nou Estadi, on va caure derrotat amb un gol en l'últim minut. Per tot plegat, el conjunt de D'Alessandro afronta el partit d'avui al José Zorrilla amb l'únic objectiu d'endur-se els tres punts, que l'acostarien una mica als llocs de salvació, ara a set punts. De poc serviria un empat, tot i que almenys sí que permetria als grana abandonar l'última posició de la classificació. Sense tantes necessitats però també obligat a vèncer afronta el matx el Valladolid, que voldrà recuperar el segon lloc, que ahir li va prendre el Celta, i també no allunyar-se en excés del líder, el Dépor.

Com és habitual en les últimes setmanes, D'Alessandro gairebé no farà retocs en l'onze inicial. El retorn de Mairata en el lloc d'Álex Ortiz un cop complerta la sanció d'un partit, i la presència d'Hugo Bargas acompanyant Powel en atac i repetint aquell duet que van formar a Holanda –el sacrificat seria Álvaro Rey– s'intueixen com les úniques novetats. N'hi podria haver una altra, si Mingo no es recupera de les molèsties que té des de divendres per una trepitjada. Si fos així, Raúl Fuster seria el seu substitut al lateral esquerre. El que sembla que sí que s'ha recuperat dels problemes al glutis que ha arrossegat durant tota la setmana és Arzu, que si no hi ha cap contratemps, serà titular. Pel que fa al Valladolid, Djukic no podrà disposar dels lesionats Baraja, Sisi, Lázaro i Varela ni tampoc del sancionat Tekio.

Sense ànim de revenja

El Valladolid va amargar l'inici de temporada al Nàstic, però els jugadors grana han assegurat que no viatgen amb ànims de revenja. Tot i això, el 0-3 encaixat a casa en la lliga en el primer partit del curs i el 6-0 en la copa menys de dues setmanes després, van fer molt de mal en el seu moment i van crear els primers dubtes entorn a l'equip. Depenent, doncs, del que passi avui a Pucela, el Valladolid es pot confirmar un cop més com la bèstia negra del Nàstic aquesta temporada.

La motivació ens sobra: un dels líders, la televisió, un gran estadi, les nostres necessitats... Estem il·lusionats i passem un bon moment de joc
Intentarem donar pausa al partit, el desordre no és bo per a nosaltres. Farem un partit tancat tàcticament des dels conceptes ofensius. El joc d'anada i tornada no m'agrada
Anem amb la cuirassa, com el Cid Campeador. Ens posem la cuirassa, i a treballar
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Al rival mai pots controlar-lo; som un equip seriós, no menyspreem cap rival i ens posaran les coses difícils
Miroslav Djukic
ENTRENADOR DEL VALLADOLID

Peragón, fora de la llista per segona setmana seguida

X.S.

Com ja va fer la setmana passada, D'Alessandro va convocar 19 jugadors i n'haurà de descartar un abans del partit. A banda del lesionat Xisco Campos, el tècnic argentí va descartar dos jugadors per decisió tècnica, que van ser Manel Ruz i Roberto Peragón. Especialment destacat és el cas del davanter madrileny, que ja es va quedar fora de l'última convocatòria per jugar a casa contra l'Almeria, i sembla que ha perdut la confiança de D'Alessandro tot i que gairebé sempre havia estat un dels fixos de l'equip. Sense cap mena de dubte, Peragón està pagant la seva mala ratxa de cara a porteria, ja que encara no ha marcat cap gol aquesta temporada, tot i haver jugat 19 partits i 16 d'aquests com a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)