1a femenina

L'Espanyol venç com de costum

1a divisió femenina. Les blanc-i-blaves van encadenar el cinquè triomf superant el València. Marta Torrejón, amb una diana, i Mary Paz, amb dues, van sentenciar el partit en la primera part

Espanyol3

valència1

L'Espanyol continua de triomf en triomf. Ahir, el conjunt blanc-i-blau va aconseguir contra el València la cinquena victòria consecutiva i continua en plena pugna per atrapar el Barça. Les noies de Luis Carrión van anar per feina contra un rival que passa una mala situació i lluita per fugir de la cua. Així, els gols no van trigar a arribar i el partit va quedar sentenciat abans del descans. Marta Torrejón va obrir la llauna en el minut 16 i Mary Paz va agafar-li el relleu i va batre María José dues vegades més. En l'acció del 3-0, a més, la pitxitxi blanc-i-blava s'hi va lluir amb un xut des de la frontal que va entrar per l'escaire. Amb el duel gairebé sentenciat, l'Espanyol no va patir gens ni mica i, tot i que Salomé va reduir la diferència en el minut 58, els tres punts es van quedar-se a casa.

ESPANYOL: Alba, Marta Torrejón, Cotado (Meseguer, 9'), Sonia, Mendoza, Lara, Monforte, Yáñez (Mónica, 90'), Brenda (Alba, 82'), Sara Serna (Sarita, 58') i Mary Paz. VALÈNCIA: María José, Salomé (Concepció, 69'), Núria, Ivana, Gemma, Maria (Raquel, 74'), Arantxa, Judith, Marta (Claudia, 89'), Torrent i Nayadet (Naiara). GOLS: 1-0 (16') Marta Torrejón. 2-0 (23') Mary Paz. 3-0 (33') Mary Paz. 3-0 (58') Salomé). ÀRBITRE: Llopart Carbó.