Nàstic

“El més difícil, no poder ajudar”

Xisco Campos. El defensa mallorquí, absent per lesió els últims dos mesos, cada cop té més propera la seva reaparició i assegura que haver patit la mateixa lesió en la pretemporada li ha servit per fer una millor recuperació

Xisco Campos s'ha perdut els últims dos mesos de competició per culpa d'un trencament del cinquè metatarsià del peu esquerre però després de rebre l'alta mèdica la setmana passada, cada cop està més a prop de la seva reaparició. El defensa mallorquí, que ha escurçat els terminis previstos inicialment de recuperació en gairebé un mes, ja s'entrena amb el grup i ja pensa a tornar a jugar: “Les sensacions són bones i només em falta agafar el ritme competitiu entrenant-me més que el grup i treballant també a les tardes i segur que d'aquí a poc temps podré tornar a jugar.” Xisco Campos ja es va perdre tota la pretemporada i les tres primeres jornades de lliga per culpa de la mateixa lesió –aleshores no va passar pel quiròfan– i creu que reviure la mateixa experiència li ha servit per afrontar-la millor: “Sabia que podia fer una millor recuperació i ho hem aconseguit, tot i que el més dur ha estat no poder ajudar l'equip activament ni estar amb els companys.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)