Nàstic

L'oportunitat de Peragón

Nàstic. Després de deixar-lo fora de la convocatòria els dos últims partits, D'Alessandro sap que el davanter madrileny ha de jugar un paper important sense Powel, i ell accepta el repte

Una de les males notícies que ha rebut últimament el Nàstic ha estat la lesió de Berry Powel. Sense l'holandès, i amb Orbegozo i Hugo Bargas agafant ritme de competició, Jorge d'Alessandro té clar que un dels jugadors que ha de ser important ara és Peragón, i així li ha fet saber aquesta setmana. Dissabte podria tornar a ser titular. El madrileny, que només ha disputat 18 minuts l'últim mes, i no ha entrat en les dues últimes convocatòries, accepta el repte. Malgrat que no ha fet cap gol encara, ell confia en el seu treball i la seva constància. Després de perdre contra el Múrcia (0-2) el 7 de gener, D'Alessandro va ser crític amb Peragón, assegurant que “això no és una ONG” i que només posarà els jugadors que responguin al camp, un fet que al jugador madrileny no li va agradar del tot, tal com va admetre ahir: “Ell fa una interpretació que és jutjada públicament, i a ningú li agrada que hi hagi un judici públic sobre la seva persona. Ell va decidir fer-ho així i no hi tinc cap problema. És el meu entrenador i ho donaré tot per ell i l'equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)