Nàstic

El Nàstic afronta l'inici d'una ‘altra lliga'

Un tram clau. Després de quatre ossos, ara toquen dos equips de la zona mitjana; després, quatre rivals directes

El Nàstic s'ha enfrontat en les últimes setmanes amb alguns dels rivals més potents de la categoria i tot i que la plantilla no ho ha fet servir com a excusa, els resultats han acabat sent molt negatius. En menys d'un mes, el Nàstic s'ha vist amb els actuals segon, tercer, quart i sisè classificats, és a dir, amb el Valladolid, el Celta, l'Almeria i l'Elx, i només ha obtingut tres punts de dotze possibles gràcies a la victòria per la mínima al Nou Estadi contra el conjunt il·licità. Unes xifres previsibles tenint en compte la situació d'uns i altres equips en la taula, però que han enfonsat encara més al pou el conjunt de Jorge d'Alessandro, obligat d'aquí en endavant a no fallar gaire més si no es vol convertir en equip de segona divisió B molt abans que acabi la lliga. Però tot i que quan s'és l'últim, tots els rivals semblen complicats, el calendari que ha d'afrontar el Nàstic en el pròxim mes i mig de competició s'entreveu com un raig de llum enmig de la foscor, ja que si fa les coses bé té moltes possibilitats de continuar somiant en la permanència.

Després de quatre peixos grossos, el Nàstic rep dissabte un bon equip com és el Numància però que està un punt per sota dels rivals als quals s'acaba d'enfrontar, com demostren els set punts que separen els de Sòria dels llocs de fase d'ascens. A fora, a més, l'equip que entrena Pablo Machón no acaba de funcionar com demostren les seves últimes cinc sortides sense conèixer la victòria. I el següent contrincant, abans d'entrar en una fase decisiva, serà Las Palmas, instal·lat a la zona mitjana. A partir d'aquí, els quatre partits que haurà d'afrontar el Nàstic són a vida o mort, contra rivals directes. A casa, contra el Xerez i el Vila-real B, setzè i dissetè classificats, i a fora, als camps de l'Osca i el Cartagena, que ocupen la vintena i la dinovena posició, respectivament. Tots quatre estan immersos en la lliga particular de vuit equips que lluiten per eludir el descens i, per tant, serà vital no fallar, tot i que el Nàstic parteix amb el desavantatge dels set punts que el separen de la zona de salvació.

“El compte enrere”

Per Arzu, els partits que ara afronta el Nàstic són els decisius, els de la seva lliga particular. “És el compte enrere per la permanència”, assegura el jugador andalús, que considera que l'equip té els ànims al màxim i espera que l'acompanyi la sort.

Un factor important en els quatre duels contra rivals directes amb vista a un possible empat a punts al final de curs serà el goal average. Els grana no ho tindran fàcil, ja que en la primera volta van perdre contra el Vila-real B (3-2) i l'Osca (1-3) i no van passar de l'empat contra el Numància i el Xerez.

I L'HORA DE LA VERITAT

Els següents rivals, dos a casa i dos a fora, estan situats entre el setzè i el vintè lloc
El Nàstic rep dissabte el Numància (8è) i després visita Las Palmas (12è)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)