Nàstic

Una final per mantenir-se viu

Nàstic. El conjunt grana rep el Numància obligat més que mai a guanyar si no vol començar a acomiadar-se de la permanència; Raúl Fuster, Peragón i Orbegozo seran les grans novetats

Ja fa setmanes que el Nàstic afronta cada jornada amb la necessitat de sumar els tres punts, però avui, contra el Numància, està obligat més que mai a guanyar si no vol començar a acomiadar-se de les seves possibilitats de permanència. I és que els grana, que només han aconseguit tres dels últims divuit punts en joc, no poden fallar més si no volen veure cada cop més lluny les posicions de salvació, ara a set punts. Després d'haver-se enfrontat amb alguns dels conjunts més potents de la categoria, el vestidor és conscient que el partit d'aquesta tarda significa l'inici “d'una altra lliga”, primer contra dos equips de la zona mitjana i després contra quatre rivals directes. Això sí, sense gairebé marge d'error.

D'Alessandro ho va dir ahir, que en la situació en què està el Nàstic ha de respectar al màxim els rivals, i el Numància, tot i que no té els números del Valladolid o l'Almeria, està fent una molt bona campanya. Ho demostra el vuitè lloc que ocupa i el fet que només hagi perdut un dels últims sis partits. Això sí, lluny de Los Pajaritos baixa molt el rendiment, i així ho indica el fet que no hagi guanyat en les seves últimes cinc sortides. Un factor que el Nàstic, jugant a casa, on està obligat a fer-se fort d'una vegada per totes, ha d'aprofitar si no vol continuar complicant-se la vida.

Baixes importants

Les baixes del màxim golejador de l'equip, Berry Powel, i de Mingo, juntament amb els problemes al colze de Morán, obligaran Jorge d'Alessandro a fer més retocs dels desitjats en l'onze inicial. Així, Raúl Fuster tornarà al lateral esquerre i Peragón, absent en les dues últimes convocatòries i que encara no ha marcat aquesta temporada, serà l'encarregat d'acompanyar Orbegozo en atac. El tècnic argentí manté el dubte a la banda esquerra, on podrien jugar Álvaro Rey, Tuni o Hugo Bargas. I si a D'Alessandro li ha faltat poc per anunciar al complet el seu onze inicial, el tècnic del Numància, Pablo Machín, ha apostat per amagar les cartes, fins al punt d'assegurar que només té clar que “jugarà Nacho Zabal a la porteria”. El gran dubte per al tècnic de Sòria és Nano, que dijous no es va entrenar perquè tenia febre, tot i que sembla que finalment estarà recuperat. És per això que la llista del conjunt numantí la formen 19 jugadors.

UN DUBTE EN L'ONZE

Álvaro Rey, Tuni i Hugo Bargas són els candidats a ocupar la banda esquerra
És la nostra primera gran final; tothom està molt conscienciat i, si fem les coses bé, correm i som agressius, estic convençut que podem guanyar”
El Numància és un equip molt sòlid i combatiu que maneja molt bé els temps i tal com estem, hem de respectar molt el rival
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Queden 19 partits i, tot i que estem molt necessitats, no podem jugar amb ansietat; tot depèn de fer-nos forts sobretot a casa
Raúl Fuster
DEFENSA DEL NÀSTIC
La bona imatge no serveix quan mires la classificació; a fora és hora de buscar solucions i tornar amb un triomf
Pablo Machín
ENTRENADOR DEL NUMÀNCIA
Ocupa el vuitè lloc, però no ha guanyat en cap de les seves últimes cinc sortides

D'Alessandro cita tots els disponibles

X.S.

Al contrari del que ha fet durant les últimes setmanes, en què fins i tot en els partits a casa D'Alessandro donava la llista de convocats el dia abans del partit, aquesta vegada el tècnic argentí ha citat tots els jugadors disponibles. La gran novetat en la llista, doncs –D'Alessandro ja va afirmar que seria un dels convocats–, és la presència de Xisco Campos, que la setmana passada va rebre l'alta mèdica i sembla que ja ha deixat enrere del tot la lesió al cinquè metatarsià del peu dret que l'ha mantingut més de dos mesos allunyat dels terrenys de joc. Amb el dubte fins a última hora de Fernando Morán –el primer diagnòstic després de jugar a Valladolid apuntava a una contusió al colze, però ahir D'Alessandro va dir que tenia una luxació–, el tècnic grana es veurà obligat a descartar dos jugadors abans del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)