1a femenina

La igualtat es practica

Futbol / Bàsquet. L'Estartit i L'Uni Girona compareixen junts i denuncien que tot i estar a l'elit se senten “deixats de la mà de Déu”

La igualtat no es proclama. La igualtat es practica o no és.

En una compareixença conjunta per primera vegada en la història de les dues entitats, l'Uni Girona (Lliga femenina) i l'Estartit (Primera divisió) van voler posar de manifest la seva particular precarietat malgrat ser els dos clubs de la demarcació de Girona que competeixen en la màxima categoria del bàsquet i del futbol estatal. “Ens sentim deixats de la mà de Déu” van repetir tant el president de l'Estartit Carles Nugué com el vicepresident de l'Uni Girona Lluís Soler. A banda de la denuncia es va parlar la voluntat de treballar plegats, de buscar maneres de col·laboració que els serveixi per tenir una millor situació econòmica. “Podem anar a buscar patrocinadors junts, o dirigir-nos a les institucions plegats. En aquests temps la col·laboració entre dues entitats que treballen per l'esport femení només pot resultar-nos beneficiosa” deia Soler. Nugué va incidir-hi: “Hem de reivindicar el treball de base que tots dos fem, un treball molt bo i que portem fent de fa anys perquè creiem que els equips de dalt han d'estar formats per gent de la casa i dues o tres estrelles”. I afegia: “Per tal que la base tingui futur no n'hi ha prou amb els pares, calen les institucions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)