1a femenina

El Barça torna a ser líder gràcies a una remuntada

Mitja hora magistral. Les de Xavi Llorens van haver de superar un 0-2 en contra per aprofitar l'empat de l'Athletic i tornar al primer lloc

LLEVANT2


BARÇA3


El Barça va donar un cop de caràcter a la lliga, després d'una remuntada espectacular en l'última mitja hora de partit, per tornar a col·locar-se al capdavant de la classificació. Les noies de Xavi Llorens van aprofitar l'empat de l'Athletic Club per tornar al primer lloc i aconseguir obrir forat respecte al quart classificat: ara ja són a 17 punts del Rayo Vallecano.

El partit va començar molt equilibrat i amb poques ocasions de gol. Precisament en una de les primeres jugades de perill, el Llevant es va avançar gràcies a un gol d'Alèxia, que va trobar Ràfols un pèl avançada i va anotar la primera diana del matx.

En la segona meitat, el Llevant es va afanyar a ampliar la diferència, ja que Andrea va signar el segon gol superant la defensa blaugrana en el primer minut després de la represa. El gol va esperonar les locals i va fer recular l'equip rival, que va encaixar el primer quan encara faltava mitja hora de partit. Vicky va rematar la pilota en una jugada assajada deu minuts abans que el Barça aconseguís empatar, gràcies a Carol, que va sorprendre la portera visitant, Sandra, amb un xut creuat. A la recerca de l'èpica i quan ja s'acabava el partit, Olga va culminar la remuntada i va deixar els tres punts a casa.

BARÇA: Ràfols, Lau, Meli, Marta (Flor, 57'), Melanie (Kenti, 70'), Montse (Carol, 45'), Corredera, Miriam, Vicky, Sònia i Olga. LLEVANT: Sandra, Maider, Ruth, Andrea (Alícia, 84'), Maria José, Nerea (Peque, 70'), Anabel, Alba, Mariví, Alexia i Vanessa. GOLS: 0-1 (22') Alexia. 0-2 (46') Andrea. 1-2 (58') Vicky. 2-2 (68') Carol. 3-2 (83') Olga. ÀRBITRE: David Congós.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)