La Real acaba amb la ratxa d'eficàcia de l'Espanyol

Massa aviat. L'equip blanc-i-blau va marcar en el primer minut

REAL SOCIEDAD2

ESPANYOL1

REAL SOCIEDAD: Cristina, Evelyn Santos, Aizpurua, Bergara, Sandra Ramajo, Maite Lizaso, Marina Agoues (Uriarte, 81'), Herrero (Gastearena, 59'), Garmendia (Del Ama, 72'), Aintzane Encinas (Idoia Agirre, 65') i Maialen Zelaia. ESPANYOL: Mariajo, Vane, Torrejón, Sonia (Nuria, 75'), Joanna (Sara Serna, 80'), Monforte (Alba Pomares, 85'), Meseguer, Lianne, Débora, Willy i Mary Paz. GOLS: 0-1 (1') Mari Paz. 1-1 (70') Maite Lizaso. 2-1 (82') Maialen Zelaia. ÀRBITRE: Egilegor. T.G.: A la local Sandra Ramajo; a la visitant Vane.COMENTARI: L'Espanyol no va poder perllongar la seva ratxa de 15 partits consecutius sense conèixer la derrota. Les noies de Luis Carrión es van avançar molt aviat gràcies a un gol de Mari Paz i es van intentar acomodar en un partit que de seguida van veure que costaria molt guanyar. La forta pluja que queia va afectar el joc de control que va engegar l'Espanyol i, a poc a poc, el matx es va anar complicant per a les blanc.-i-blaves. Després d'una primera part molt igualada, la Real va fer una passa més i es va endur els tres punts amb dos gols en els darrers minuts. Lizaso va aconseguir empatar el matx en un servei de falta, i Zelaia va aprofitar un contraatac per obtenir els tres punts.