Nàstic

Podrien rescindir el contracte de Berry Powel

Nàstic. El club ha de resoldre avui el conflicte amb el punta holandès, que es va agreujar una lesió fora de l'àmbit esportiu i que podria ser acomiadat

El Nàstic decidirà avui com resol la problemàtica al voltant de Berry Powel, que es va agreujar fora de l'àmbit esportiu la lesió que tenia al quàdriceps dret i que ara el farà estar un mínim de tres mesos de baixa, de manera que es perdrà la resta de la temporada. El davanter holandès, màxim golejador del Nàstic, ha estat operat a Barcelona, i avui rebrà l'alta de l'hospital i es desplaçarà a Tarragona, on es reunirà amb els dirigents de l'entitat tarragonina. Els serveis jurídics del Nàstic han d'estudiar els resultats de les proves mèdiques fetes a Powel per determinar si l'agreujament de la lesió muscular es va produir en unes circumstàncies que podrien fer que l'holandès fos castigat pel club. El mateix cap de setmana en què va empitjorar el seu trencament muscular, Powel va ser vist en una discoteca. Amb tots els arguments sobre la taula, el consell d'administració del Nàstic, que es reuneix avui, prendrà una determinació, que podria desembocar en la rescissió del contracte de l'holandès. El cos tècnic del Nàstic i els dirigents de la SAE estan decebuts amb un jugador en el qual s'havien dipositat moltes esperances i que tenia la confiança total de l'entrenador, Jorge d'Alessandro.

Sigui com sigui, el Nàstic ha perdut Berry Powel per a la resta de curs, i ara es planteja reforçar-se amb un davanter, que ha d'estar a l'atur. El club és conscient que no és fàcil trobar un futbolista adient i recorda que ja va reforçar l'atac en el mercat d'hivern amb Mikel Orbegozo i Hugo Bargas, però intentarà esgotar les possibilitats de fitxar. La baixa de Powel afegeix males notícies a un Nàstic amb problemes en atac, ja que l'holandès ha marcat 9 gols, gairebé la meitat del total de l'equip grana. De totes maneres, Powel, que ja fa estar lesionat al desembre, no estava passant el seu millor moment i només havia fet un gol en les dotze últimes jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)