Nàstic

Una qüestió de prioritats

Copa Catalunya. La plantilla del Torreforta fa nou mesos que no cobra i la visita, avui, del Nàstic, que jugarà amb els no habituals, servirà d'injecció econòmica a un conjunt hipermotivat

L'eliminatòria d'aquest vespre (a les 8) de copa Catalunya entre el Torreforta i el Nàstic, l'última abans de la fase final, no presenta gaires al·licients per als grana, immersos en la lluita per eludir el descens, però sí per al conjunt local, i per molts motius. Per al Torreforta, que el mes de maig passat va assolir l'ascens a primera catalana ocupa el setè lloc amb 29 punts en el grup 2–, rebre el Nàstic al seu camp és una oportunitat històrica pel que pot acabar representant si l'eliminen, com reconeix el tècnic del conjunt de Ponent, José Miguel López: “Per a nosaltres, és el partit més important de les nostres vides, ja que segurament, mai estarem tan a prop, a només 90 minuts, de poder jugar un partit oficial contra el Barça, o l'Espanyol.”

La cita d'avui, a més, que serà dirigida per Robas Bondia i per a la qual ja s'han venut gairebé un miler d'entrades –avui costen 10 euros– representarà tota una injecció econòmica per un club que ha patit els estralls de la crisi. I és que una bona part de la plantilla del Torreforta fa nou mesos que no cobra –la resta, sis– i la recaptació d'avui “servirà per cobrar almenys dues mensualitats, a l'espera de la subvenció de l'Ajuntament, que arribarà tard, però arribarà”, diu López.

Molts canvis al Nàstic

El tècnic del Torreforta apostarà pel seu millor onze possible, “amb un màxim d'un parell de variants respecte a l'última alineació”, no renuncia a res i confiarà en la “intensitat i el suport de l'afició”, tot i que és conscient de la dificultat que suposa enfrontar-se a un equip de segona A. D'Alessandro, que va assegurar que respecta la competició però que “és de menor importància per al Nàstic”, apostarà pels no habituals, com David Valle, Ruz, Álex Ortiz, Rodri, que està sancionat, Raúl Fuster, Seoane i Galindo. També seran titulars Bargas i Orbegozo i els altres convocats del primer equip són Tuni i Rubén. A més, ha citat Aleix Coch, Joel Coch i Oribe, del filial, i els juvenils, Eugeni, Roselló, Izan i Millán. Tot i això, l'entrenador del Torreforta, que tem, sobretot, “l'excessiva motivació” que puguin tenir els seus homes, no se'n refia ni un pèl del plantejament del Nàstic ja que “els que juguin, voldran reivindicar-se per fer-se un lloc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)