Nàstic

Powel, al carrer

El Nàstic així ho ha decidit, ja que entén que el comportament del jugador “no ha estat l'adequat”, explica el president

El club s'estalviarà una important quantitat de diners, que no especifica, i li oferirà les instal·lacions

Tal com tot feia indicar, i més encara després de les declaracions de fa dos dies de Jorge d'Alessandro, que va dir que ja no comptava amb ell, el Nàstic va prendre ahir la decisió de rescindir el contracte de Berry Powel, que acabava el proper 30 de juny. El davanter holandès de 31 anys, doncs, que va arribar en els últims dies del mercat de fitxatges fa dos estius a Tarragona, on ha disputat un total de seixanta partits de lliga i ha marcat 20 gols en poc més d'una temporada i mitja –11 el curs passat i 9 l'actual–, no tornarà a vestir la samarreta grana. Una situació sorprenent tenint en compte que Powel s'havia convertit en una peça clau de l'equip i en el jugador més determinant aquest curs, i en el jugador franquícia del club, segons paraules de l'actual entrenador.

Segons va explicar el president de la SAE, José María Fernández, un cop acabada la reunió que va mantenir ahir al migdia el consell d'administració, la decisió es va acordar “després de les converses mantingudes amb el jugador”, ja que el club entén que “el seu comportament no ha estat l'adequat, ja que estava lesionat i no va seguir les indicacions dels doctors”. Powel es va fer una lesió fibril·lar al camp del Valladolid encara no fa ni un mes, i quan la seva recuperació evolucionava positivament, el jugador va veure agreujada la seva lesió després d'haver tingut el cap de setmana lliure, cosa que el va obligar a passar pel quiròfan i va provocar que el seu període de baixa s'ampliés d'un mes, a tres. Uns fets, que units a l'aparició d'una fotografia de Powel en un local nocturn quan havia d'estar mantenint repòs, han acabat provocant la seva marxa del conjunt tarragoní.

Acord entre parts

Sigui com sigui, la rescissió del contracte de Powel s'ha pres de mutu acord i només falten “uns serrells econòmics”, segons va apuntar ahir Fernández, per acabar de tancar el tema, tot i que la decisió ja és inamovible. D'aquesta manera, el Nàstic s'estalviarà una important quantitat econòmica, que no va arribar a especificar, i “les dues parts en sortiran beneficiades”, va afirmar el president grana, que també va revelar que el club posarà les seves instal·lacions a disposició del davanter holandès si opta per recuperar-se de la seva lesió a Tarragona, en una clara mostra, segons explica Fernández, que el Nàstic no “el deixa al carrer, sense més”.

De moment, Berry Powel no ha donat cap explicació pública, però segons assegura Fernández, es va mostrar molt receptiu amb l'actitud de l'entitat: “El jugador entén que el seu comportament va en contra de la normativa de règim intern del club, tot i que diu que no ha comès cap infracció; però nosaltres entenem que havia de mantenir un comportament, ell no ho entenia així i ha pres decisions que han vist agreujada la seva lesió.” Sigui com sigui, el màxim mandatari grana no va voler entrar a valorar si la lesió es va produir a causa d'una sortida nocturna del jugador i es va limitar a recordar “amb quin grau de lesió va marxar del club un divendres i com va tornar al cap de 48 hores”.

LES CAUSES

El club afirma que el jugador no va fer cas als doctors i per això se li va agreujar la lesió

UN BON BAGATGE

En un curs i mig al Nàstic, Powel ha jugat 60 partits de lliga i ha marcat 20 gols

No es fitxarà, tot i haver-hi noms

X.S.

El Nàstic perd el seu màxim golejador i una peça clau en els esquemes de Jorge d'Alessandro, però tot i que ho ha estat valorant seriosament, finalment no buscarà cap relleu en el mercat, tot i tenir la possibilitat de fitxar algun jugador sense equip. Fernández ja va assegurar ahir que “hi ha algun nom sobre la taula, però no satisfà”. I tot i que no va tancar del tot la porta a intentar reforçar-se, ja al vespre, el director general, Lluís Fàbregas, afirmava als micròfons de Tarragona Ràdio que el club no fitxarà ningú per substituir Berry Powel. El Nàstic, doncs, confia que els gols dels dos fitxatges d'hivern, Hugo Bargas i Orbegozo, i de l'altre davanter de la plantilla, Peragón –cap s'ha estrenat de cara a porteria en lliga amb la samarreta grana– facin oblidar els de Powel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)