1a femenina

Dos gols de Vicky deixen el Barça encara més líder

Quatre punts. La victòria del Barça a Navarra juntament amb l'empat entre l'Espanyol i l'Athletic deixen les de Xavi Llorens amb avantatge

BARÇA2


LAGUNAK0


La jornada no va poder ser millor per al Barça de Xavi Llorens. La victòria de les blaugrana al camp del Lagunak juntament amb l'empat a zero entre l'Espanyol i l'Athletic, els seus dos perseguidors, propicien que les de Xavi Llorens agafin un avantatge de quatre punts al capdavant de la classificació respecte de amb les bilbaïnes.

El partit va començar amb control blaugrana. El Lagunak va plantejar un partit molt defensiu i va estar tancat al darrere pràcticament tot el partit. Les oportunitats van començar a arribar però el gol es va fer pregar fins a la mitja hora. Una bona jugada de tot l'atac del Barça, de banda a banda, va acabar amb la pilota als peus de Vicky Losada, que amb un xut de rosca va superar la portera local. A punt va estar d'arribar el segon abans del descans, en una jugada entre Sònia i Olga, però la pilota no va voler entrar.

La segona meitat va continuar tenyit de color blaugrana. Flor va enviar una pilota al pal en els primers minuts de joc i Carol també va trobar el travesser com a resposta al seu xut. El fet que el segon gol no arribés no va intranquil·litzar les jugadores de Xavi Llorens, que ho van continuar intentant fins que va arribar el gol de la sentència. Un gran xut de falta de Vicky, que va entrar per tot l'escaire de la porteria navarresa, va acabar de certificar la victòria del Barça.

LAGUNAK: María, Josune, Míriam, Maite, Raquel, Cotelo, Sara (Leire, 63'), Edurne (Necane, 84'), Isabel, Argiñe (nines, 84') i Irene (Julia, 53'). BARÇA: Eli Sarasola, Laura, Marta, Flor (Guti, 60'), Melanie (Leila, 70'), Montse (Kenti, 60'), Carol (Alba, 75'), Miriam Diéguez, Vicky Losada, Sònia Bermúdez i Olga García. GOLS: 0-1 (30') Vicky Losada. 0-2 (80') Vicky Losada. ÀRBITRE: Prieto Iglesias.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)