Nàstic

Powel denunciarà el Nàstic

Comiat improcedent. El davanter holandès així ho entén, justifica el seu comportament, i assegura que ja ha posat el cas en mans de l'AFE i els seus advocats i que li han donat la raó

El cas Powel continua donant molt que parlar. Després que la setmana passada el Nàstic anunciés que li rescindiria el contracte per un “comportament inadequat” i que el jugador assegurés en una entrevista que volia continuar formant part del conjunt grana, ahir l'holandès va acudir al Nou Estadi, on va comparèixer públicament davant dels mitjans, i va assegurar que denunciarà el club, ja que no creu que el seu acomiadament sigui procedent: “Crec que el que ha passat no és just i estic molt decebut però ara el tema està en mans de l'AFE, la RFEF i els meus advocats i tots m'han dit que jo tinc la raó, pel que tot això ja no em preocupa”.

Respecte als motius que van provocar l'agreujament de la seva lesió, Powel va afegir també que ningú del club, en cap moment no el va avisar que hagués de mantenir repòs, tal com va afirmar la setmana passada el president, José Maria Fernández: “L'únic que em van dir va ser que em posés gel i que fes estiraments, i no pas res sobre si podia sortir o no”. En aquest sentit, el màxim golejador del Nàstic aquesta temporada amb nou dianes, va justificar la seva sortida nocturna i també va voler deixar clar que mai ha tingut un comportament poc professional, afegint que en l'any i mig que porta al Nàstic, havia anat “tres cops a Salou i un a Reus”.

D'altra banda, Powel no va valorar si el primer diagnòstic de la seva lesió havia estat erroni o no però sí que va explicar que el fet que s'acabés trencant el tendó del quàdriceps dret: “Quan em van obrir la cama, van veure que hi tenia moltes cicatrius, fruit d'una lesió que em vaig fer ja fa deu anys, i el doctor fins i tot es va mostrar una mica sorprès que no m'hagués lesionat abans”.

D'Alessandro, comprensiu

El tècnic grana, que un cop acabat l'entrenament a Camp Clar i ja al Nou Estadi va saludar i va intercanviar unes paraules amb Berry Powell, al qual sempre ha elogiat, també es va referir a la decisió de l'holandès de denunciar el Nàstic. D'Alessandro compren la postura del jugador i es mostra partidari que s'acabi produint un acord entre les dues parts: “Un jugador ha de defensar els seus interessos, el seu futur i la seva família i és un tema molt personalitzat, en què no puc dir quin és el camí correcte, tot i que m'agrada el diàleg, la negociació i crec que és el millor camí en qualsevol tipus de conflicte”.

ES RECUPERARÀ A LES INSTAL·LACIONS DEL CLUB GRANA

Tot i assegurar que denunciarà el Nàstic, Powel va confirmar ahir que realitzarà el seu procés de recuperació –el període de baixa és de tres mesos– a les instal·lacions del club. De fet, el Nàstic ja les hi va oferir la setmana passada. L'holandès va explicar que avui serà visitat pel doctor Cugat perquè li extregui els 25 punts que té a la cama dreta, i partir de llavors iniciarà exercicis de fisioteràpia. El jugador també va dir que quan va saber l'abast de la lesió va ser “un xoc” per a ell, però que ara ja només es pot concentrar en recuperar-se per tornar a jugar.
Un jugador ha de defensar els seus interessos, però no puc dir quin és el camí correcte
Jorge D'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
L'únic que em van dir va ser que em posés gel i fes estiraments; res de si podia sortir o no
Berry Powel
DAVANTER DEL NÀSTIC
El que ha passat no és just I estic decebut però el tema ja està en mans de l'AFE, la RFEF i els meus advocats i tots m'han dit que tinc la raó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)