Nàstic

Una victòria perquè no es trenqui la corda fluixa

Nàstic. Sense marge d'error, l'equip grana sap que ha de derrotar l'Osca, un rival directe, si vol continuar viu i aspirar a retallar els nou punts que el separen de la zona de permanència

Nou punts de distància respecte a la zona de permanència no atorguen cap marge d'error al Nàstic; i les carències mostrades fins ara, especialment en atac, fan difícil creure que la permanència és possible. Avui, l'equip tarragoní ha de demostrar que s'hi pot confiar en un partit delicadíssim al camp d'un rival directe, l'Osca (a les 6). Qualsevol cosa que no sigui una victòria –que hauria d'anar acompanyada de dues més en els dos propers partits, també contra rivals directes– deixarà els grana amb gairebé els dos peus a segona B. La corda fluixa està a punt de trencar-se i només les victòries la poden mantenir sencera. L'exemple és l'Osca, que fa dues setmanes estava abocat al pou i que ara, després de dues victòries consecutives, ho veu tot molt diferent, situat a un sol punt de les places de salvació.

D'Alessandro i els seus jugadors són conscients que han de guanyar. Per fer-ho, prometen lluita i convicció en un partit que es preveu incòmode i igualat. Arzu tornarà a l'eix de la defensa per la baixa de Xisco Campos, i segurament el tècnic reforçarà el mig del camp amb la presència de Fernando Seoane. Llavors, Longás quedaria més alliberat per centrar-se en la creació. En punta, Roberto Peragón, que va fallar un penal contra el Xerez i va ser substituït abans del descans, deixarà el seu lloc a Hugo Bargas. D'Alessandro, però, va voler trencar una llança ahir a favor del punta madrileny: “És un bon futbolista, no se li haurà oblidat jugar, no? Tindrà el seu moment de glòria.”

Un exgrana en ratxa

Si l'Osca arriba en un bon moment al partit d'avui és, en part, gràcies a Roberto García. L'exjugador del Nàstic –34 partits i 4 gols en un any a Tarragona– ha fet tres gols en els dos últims partits, en què els aragonesos van guanyar el Guadalajara (2-1) i l'Alcoià (0-3). En total, Roberto acumula quatre gols. Un altre exgrana, David Bauzá, podria ser titular a la zona de mitjos d'un equip que té en el mitja punta Camacho una de les seves principals amenaces. En els últims partits, l'Osca està solucionant els seus problemes amb el gol, una cosa que el Nàstic necessita fer urgentment.

No serà un partit vistós, serà de lluita. És un camp on és difícil guanyar i on fan un joc directe
Pere Mairata
DEFENSA DEL NÀSTIC
Qui guanyi la batalla del mig del camp per imposar la possessió i la pausa s'endurà el partit
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
És una gran final. Sabem què ens hi juguem i l'afrontem amb esperit de lluita. És un rival directe i hem de pensar en el ‘goal average'
El Nàstic és un bon equip amb bons jugadors. Quan vas últim el futbol et castiga molt
Quique Hernández
ENTRENADOR DE L'OSCA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)