El líder no falla a casa i continua intractable

Golejada. El Barça continua la seva ratxa de victòries i apallissa El Olivo, que haurà de millorar si encara confia a evitar el descens

EL OLIVO2

BARÇA6

El Barça va guanyar ahir plàcidament El Olivo en un partit en què les visitants van donar feina durant gran part del duel, però que es van acabar desfent en els minuts finals.

En la primera part les de Xavi Llorens van tenir la possessió de la pilota i van elaborar jugades de mèrit des de la defensa. Les visitants, per la seva banda, aprofitaven els forats blaugrana per provar de sorprendre al contraatac. Soni i Vicky van avançar el Barça (2-0), abans que al minut 46 les gallegues retallessin distàncies, amb una diana de Meli en la primera acció de perill del segon temps. La hipotètica reacció de les visitants va ser un miratge i el Barça va continuar dominant. En l'últim quart d'hora les locals van sentenciar. Les gallegues havien treballat molt durant el partit i el desgast va fer que, en quinze minuts, encaixessin quatre gols, obra de Karol, Soni (el segon del seu compte), i Vicky, que va completar un matí rodó amb un hat-trick. Ja en el temps afegit, Lucía va fer el segon d'El Olivo en una acció aïllada.

BARÇA: Sarasola, Lau (Ani, 85'), Montse (Kenti, 66'), Marta U. (Karol, 53'), Melanie (Leila, 66'), Míriam, Guti, Soni, Corredera, Vicky i Olga. EL OLIVO: Carlota (Ani, 30'), Cristina, Desire, Paula, Claudia, Sara, Àlex, Sara Tuy, Míriam, Ana (Lucía, 85') i Anair. GOLS: 1-0 (17') Soni. 2-0 (27') Vicky. 2-1 (46') Meli. 3-1 (75') Karol. 4-1 (76') Soni. 5-1 (80') Vicky. 6-1 (87') Vicky. 6-2 (91') Lucía. ÀRBITRE: Martín Varas. TG: A la visitant Sara Tuy.