Nàstic

El gol, cosa de tots

Nàstic. Xisco Campos admet que tot l'equip ha d'ajudar a millorar els números ofensius i recorda la magra aportació atacant dels defenses i els interiors, i en les accions d'estratègia

El Nàstic té un greu problema amb el gol, ja que, per exemple, encadena per primera vegada tres partits sense marcar. Xisco Campos va voler deixar clar ahir, però, que solucionar el dèficit golejador de l'equip grana no és només cosa dels davanters, i va recordar que cap jugador defensiu del Nàstic ha marcat fins ara. Normalment, sempre hi ha aportacions atacants de centrals o de mig centres, però aquest no és el cas del Nàstic. Una de les claus per entendre aquest fet són les accions d'estratègies, de les quals l'equip tarragoní treu poquíssim rendiment. Només ha marcat un gol en aquest tipus d'accions, i se'l va fer un defensa del Vila-real B en pròpia porteria. Xisco Campos, que dissabte tornarà a l'equip titular, a l'eix de la defensa, després de perdre's el partit d'Osca per sanció, assegura que l'equip té clar que ha de millorar molt en aquest aspecte per aspirar a la permanència. El mallorquí admet que el Nàstic ja no té marge d'error i que, per tant, ha de guanyar els dos propers partits, contra rivals directes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)