Nàstic

“És moment de parlar poc i fer molt”

Nàstic. Roberto Peragón assegura que ara l'equip només s'ha de centrar en treballar i tractar de millorar en cada entrenament i tot i reconèixer que “els jugadors són els màxims responsables” també apunta a “moltes altres coses”

Roberto Peragón acostuma a dir les coses clares i ahir no va dubtar a assumir els errors i assegurar que tenint en compte l'actual situació del Nàstic “és moment de parlar poc i fer molt”. I és que el davanter grana creu que ara l'equip s'ha de centrar en la feina i prou: “Continuem treballant perquè així ho hem de fer mentre hi hagi esperança; no queda altra perquè les paraules no serveixen”. Peragón també va reconèixer que “els jugadors són els màxims responsables” de la mala temporada del Nàstic, però va apuntar que també hi ha “moltes altres coses, tot i no és el moment per fer aquest tipus de reflexions”.

Pel que fa a la falta de gol, tant de l'equip com d'ell mateix, que continua sense estrenar-se de cara a porteria aquesta temporada -dissabte va enviar una pilota al pal- i no amaga el seu disgust per això, el davanter madrileny creu que l'única solució “és intentar generar més ocasions de gol, ja que no queda altre remei”.

D'altra banda, Peragón també es va referir a les decisions arbitrals que van perjudicar el Nàstic en el partit de dissabte, en què el col·legiat no va xiular un clar penal sobre Morán i Mingo va reclamar falta en l'acció del gol: “Entenc les circumstàncies arbitrals i dissabte ens va perjudicar però no s'ha de veure més enllà perquè seria com veure fantasmes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)