Nàstic

Àngel Fernández preveu tornar al consell del Nàstic

Tàndem conegut. L'exvicepresident vol comandar amb Josep Maria Andreu, amb qui ja havia dirigit l'entitat, la nova etapa del club

Després que José Maria Fernández presentés dilluns la seva dimissió com a president del Nàstic, les primeres reaccions no han trigat a arribar. La delicada situació econòmica i institucional que viu el club grana propulsarà alguns canvis en el consell després de la junta que s'ha de celebrar dimarts vinent. Ahir, de fet, l'exvicepresident del club Àngel Fernàndez va afirmar a Catalunya Ràdio que tornarà al Nàstic i que espera comandar un projecte nou amb la directiva que hi havia en l'etapa en què es va assolir l'ascens a segona A i, després, a primera.

“Últimament el club ha estat gestionat per gent que no estava formada ni preparada i s'arrossega un gran deute”, va dir Àngel Fernàndez, que va ser vicepresident fins que va dimitir l'octubre del 2004 pel cas Terres Cavades. Amb tot, Fernàndez creu el retorn de l'anterior directiva pot ser la solució per al club: “Sóc optimista i un cop analitzats els aspectes d'aquesta aventura desgraciada crec que ens hem de posar les piles els nastiquers de sempre. Això ho hem de fer els que al seu moment vam posar el Nàstic al seu lloc [en referència als ascensos].”

Amb tot, el consell d'administració del Nàstic es reunirà avui per valorar la situació en què queda el club després de la sortida de José Maria Fernández i decidir qui ocupa la presidència amb vista a la junta de dimarts vinent, tot i que tot indica que ho farà Josep Maria Andreu.

D'Alessandro lamenta la dimissió

Jorge d'Alessandro va exposar ahir la seva opinió respecte a la dimissió de José Maria Fernández. El tècnic va explicar que respecta la decisió, tot i que la lamenta. “Personalment, no ho comparteixo: a mi no m'agrada abandonar res, encara menys en una situació dramàtica, prefereixo la responsabilitat. Això sí, en l'aspecte professional, ho respecto absolutament.” El tècnic, a més, va alabar la tasca de Josep Maria Andreu, Jordi Virgili i la resta dels actuals consellers. “La seva feina és molt important, perquè en el dia a dia del club transmeten estabilitat i força”, va dir D'Alessandro, que en l'apartat esportiu espera que l'equip mantingui viva l'esperança amb un triomf a Cartagena, i creu que per això cal aprovar “l'assignatura pendent, que és la falta de gol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)