Nàstic

Andreu no ho veu clar

Ho va comunicar el secretari del consell d'administració, Jordi Lloret, després de la reunió d'ahir

El club continuarà sense màxim mandatari com a mínim fins dimarts

Josep Maria Andreu no veu gens clar en el dia d'avui fer-se càrrec de la presidència del Nàstic. Ho va comunicar ahir el secretari del club grana, Jordi Lloret, després de la reunió que va mantenir el consell d'administració: “L'únic que puc dir, i així m'ho ha transmès perquè ho expliqués, és que Andreu ha manifestat el seu desig i la seva voluntat de no ser president.” Això obre una altra incògnita en l'entitat, que des de dilluns passat, quan José María Fernández va presentar la dimissió per sorpresa, més per la data que pel fet, continua sense un màxim mandatari. Així serà com a mínim fins dimarts, quan se celebrarà la junta d'accionistes del Nàstic al Palau de Congressos. De totes maneres, no es pot descartar del tot que Andreu acabi sent el nou president del Nàstic, ja que de fet, és la persona que a la pràctica ha acabat agafant el timó del club durant els últims mesos.

Pel que fa a la recerca de nous inversos que facin possible l'ampliació de capital d'un milió i mig d'euros desitjada, i els noms que poden formar el nou consell d'administració –l'expresident Àngel Fernández ja ha mostrat la seva voluntat de formar-ne part–, Lloret també es va remetre a la junta d'accionistes de dimarts, que ha de marcar les bases del futur del Nàstic. La complicació d'aquest procés, a causa en bona part de la mala situació de l'equip, s'entreveu com un dels motius principals que Andreu, ara mateix, no vulgui accedir a la presidència del club grana.

Fernández, present

Una altra de les sorpreses de la reunió d'ahir, a la qual van acudir els consellers Josep Maria Andreu, Jordi Virgili, Antoni Vallverdú i Juan Morán, a més del director general Lluís Fàbregas, el representat de l'Ajuntament Ramon Cuadrat i el secretari Jordi Lloret, va ser la presència de José María Fernández. Segons va explicar el ja expresident del Nàstic, el motiu de la seva presència ahir a les instal·lacions del club, va ser únicament el d'acomiadar-se de la resta de consellers.

MOLTS INTERROGANTS

La situació de l'equip complica encara més la recerca d'inversors i nous consellers
En la junta de la setmana que ve, també es formarà un nou consell que dictarà el futur

Álvaro Rey no llança la tovallola i confia en la qualitat de la plantilla per no renunciar a la permanència

X.S.

L'entorn del Nàstic ja dóna gairebé per fet que l'equip, tret d'un miracle, haurà de jugar la temporada que ve a segona divisió B, però alguns jugadors, com és lògic, encara es resisteixen a creure que la permanència ja no sigui possible. Això va manifestar ahir Álvaro Rey, que confia, a més, en el potencial de la plantilla i en el temps que encara queda per al final de lliga, per tal de mantenir el Nàstic a segona A: “Pot sonar a tòpic, però queden molts punts i no pas perquè jo en sigui part implicada, però el cert és que crec que tenim més equip que altres equips que estan per sobre nostre.” El migcampista sevillà de 23 anys va reconèixer el mal paper que està fent el conjunt grana, però adverteix que el partit d'aquest dissabte al camp del Cartagena podria significar un inici per continuar creient en aquest equip: “Pot ser que altres hagin tingut més sort, o que hagin fet una millor temporada que nosaltres, que això és evident, però encara queden molts partits per jugar-se d'aquí al final de curs i si guanyem a Cartagena ens donarà molta confiança, i podria començar la remuntada per demostrar que som capaços de salvar-nos.” D'altra banda, i de cara al partit al camp del Cartagena, on no podrà jugar Antonio Longás, que està sancionat per acumulació de targetes, ja que l'anterior jornada va veure la cinquena groga contra el Vila-real B, Álvaro Rey té molts números per ocupar la banda esquerra com a titular. Si finalment d'Alessandro aposta per ell, tornaria a l'onze inicial després de dues jornades sense jugar d'entrada. Tot i això, el sevillà, que aquest curs ha fet un gol, no s'ha perdut cap partit dels últims deu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)