L'Estartit es desinfla a la segona part i cau golejat

1a div. femenina. Les catalanes van aguantar el 0-0 fins el minut 60 de joc

L'Estartit0

Llevant4

L'ESTARTIT: Esther, Vane, Reche, Raquel, Meri, Steffi, Tània (Jessi, 64'), Carolina, Parramon, Maria i Carla. LLEVANT: Paños, Ruth, Andrea, Mariajo, Alicia (Fernández, 52'), Nerea, Anabel (Mire, 81'), Alba, Maribí, Alexia (Sandra, 79') i Bernabé (Neus, 70'). GOLS: 0-1 (60') Alexia. 0-2 (61') Fernández. 0-3 (75') Alexia. 0-4 (78') Nerea. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: Maria, Steffi i Parramon, de l'Estartit, i Alexia, del Llevant. T.V.: Cap. COMENTARI: Les baix empordaneses van resistir durant molts minuts però el conjunt valencià va acabar imposant la llei del més fort i es va endur una golejada, gràcies a quatre gols en l'última mitja hora. Un càstig excessiu per a les de Rafa Gil, que van notar durant la segona meitat l'esforç fet en la primera. El primer període va ser força igualat. El Llevant acaparava més possessió de pilota, però l'Estartit estava ben posat i fins i tot s'atrevia a posar a prova la portera visitant. Alexia va connectar un xut que es va estavellar al pal. La segona meitat va ser diferent. El Llevant va anar guanyant terreny i domini, que es va intensificar quan van arribar els gols. Els dos primers van ser seguits. Alexia, a la sortida d'un córner (60'), i Fernández, al cap d'un minut. Entre l'esforç fet durant tants minuts, , i el pes del marcador advers, el duel es va acabar fent una muntanya per a l'Estartit.