1a femenina

El Barça sentencia el Màlaga amb tres gols en només set minuts

Segueixen imparables. L'equip de Xavi Llorens torna a guanyar i es manté líder

MÀLAGA0


BARÇA3


MÀLAGA ATLÉTICO: Chelsea, Chus, Alicia, Belén (Estefanía, 75'), Sara, Ana, Tete (María, 70'), Marta (María José, 60'), Ester, Anita i Thais.

BARÇA: Ràfols, Lau (Leila, 75'), Meli, Ani Escribano, Melani (Olga, 45'), Marta (Flor, 65'), Corredera (Guti, 65'), Míriam Diéguez, Vicky, Sònia Bermúdez i Carol.

GOLS: 0-1 (67') Carol. 0-2 (69') Olga. 0-3 (74') Vicky.

COMENTARI: Nova victòria de les jugadores de Xavi Llorens en el seu desplaçament a Màlaga. Tot i el clar domini blaugrana durant els noranta minuts, el triomf es va concretar en el curt espai de set minuts de la segona meitat en què les barcelonines van marcar els tres gols. El partit va començar amb el guió previst. Clar domini blaugrana contra un Màlaga amb un plantejament molt defensiu i que no va arribar a la porteria de Ràfols. Tot i trobar-se un Màlaga molt tancat al darrere, les blaugrana van gaudir de bones ocasions en la primera meitat però sense encert de cara a gol. A la segona no va canviar la tònica. L'únic que va variar va ser l'encert de cara a porta. Al minut 67 va arribar el primer gol: Carol va entrar per la banda i amb un xut creuat va superar la portera malaguenya. Dos minuts després, el segon del Barça. Una bona jugada entre Olga i Sònia va acabar amb un xut des de fora de l'àrea de la primera al fons de la xarxa. El Barça no es va conformar amb el 0-2 i va anar a buscar el tercer, que va arribar al minut 74. Vicky va trencar el fora de joc local i amb un xut creuat va fer el tercer. En el quart d'hora que restava per al final, les de Xavi Llorens es van dedicar a mantenir la pilota.

EL 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)