Nàstic

Un repte que permetria fer un salt endavant

Nàstic. La plantilla confia a encadenar el segon triomf demà a Alacant per aprofitar una jornada que podria ser rodona

El Nàstic va guanyar dissabte passat a Cartagena, però tot i el triomf, només va poder retallar un punt respecte a les posicions de salvació, ara a vuit punts. Aquesta jornada, però, si és capaç de tornar a guanyar a domicili, aquest cop al camp d'un rival molt més complicat, l'Hèrcules, un dels candidats a l'ascens, tot fa preveure que faria un pas de gegant per continuar aspirant a tenir possibilitats de salvar-se. I és que excepte el Girona i el Cartagena, que s'enfrontaran al Cartagonova entre ells, la resta d'equips implicats de ple en la lluita per evitar el descens, afronten també demà compromisos molt complicats.

Luis César s'estrenarà a la banqueta de l'Alcoià, el primer equip en llocs de descens, visitant el Barça B, que tot i les possibles baixes de jugadors convocats amb el primer equip, si té el dia és un conjunt temible. I a més, l'equip que ara mateix marca la salvació, l'Osca, rep el segon classificat, el Celta, que acaba de perdre a Las Palmas i no es pot permetre una altra ensopegada. Si el Nàstic, doncs, que també afrontarà un partit duríssim al Rico Pérez, és capaç d'encadenar dos triomfs, cosa que aquest curs només ha fet un cop, quan va derrotar el Sabadell (5-0) i l'Alcorcón (0-1) en les jornades 12 i 13, tot fa preveure que acabarà retallant punts amb alguns dels rivals directes.

La plantilla no és aliena al que podria significar aquesta jornada pel que fa a la classificació si vencen al Rico Pérez i encadenen dues victòries i així ho va confirmar ahir el capità grana, Mingo: “Sabem que serà un partit molt complicat, però guanyar un rival com l'Hèrcules, que és a la part alta, i com a visitant, ens donaria moltíssima confiança i seria un cop de moral molt fort per a nosaltres, ja que afrontaríem la recta final de la temporada amb més possibilitats de sortir de la situació en què estem.” I és que el lateral d'Hostalric, que ja fa bon un grapat de setmanes que no es mou de l'onze tret que sigui per lesió o sanció, veu vital anar minvant la distància que ara els separa de la salvació: “Tard o d'hora, els equips s'enfrontaran entre ells i algú deixarà de sumar; si nosaltres anem sumant, de mica en mica retallarem punts, tot i que el complicat és fer-ho de tres en tres.” Mingo fins i tot s'atreveix a apuntar: “Tot i que sembli estrany, depenem de nosaltres mateixos.” En la mateixa línia també es va mostrar Xisco Campos, que a causa de la baixa de Sergio Juste, podria ocupar el lateral dret: “No és el partit més apropiat i serà diferent del de Cartagena, però anirem a Alacant amb la autoestima alta i intentarem donar la sorpresa, ja que és clar que si guanyem, ens acostarem molt a la brega i ens hi posarem de ple.”

I DOS DE MOLT DIFÍCILS

L'Alcoià, amb Luis César, visita el Mini, i l'Osca, que marca la salvació, rep el Celta
El Cartagena i el Girona, separats per només un punt, s'enfronten al Cartagonova

El Nàstic ja va guanyar en l'última visita al Rico Pérez

X.S.

El Nàstic té un bon record recent del Rico Pérez, ja que l'últim cop que hi va anar, fa gairebé dos anys, va sumar els tres punts, gràcies a un únic gol de cap de Mairata en el servei d'un córner en temps afegit. Aquell triomf, tot i que no va arribar en una situació traumàtica, sí que va servir per trencar una mala ratxa de sis partits sense guanyar i va significar el primer del retorn a la banqueta de Luis César, que poques jornades abans havia rellevat Ferrando. Dels jugadors que aquell 28 de març de 2010 van ser titulars, encara hi ha Rubén, Mairata, Mingo i Morán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)