Superlliga. El Barça acumula 24 victòries i es manté ferm al capdavant de la taula

barça5

tr. alcaine1

BARÇA: Ràfols, Lau (Leila, 73'), Meli, Ani, Melanie (Flor, 63'), Míriam, M. Unzue, Guti (Alba, 57'), Corredera, Soni i Karol (Olga, 57').

TRANSPORTES ALCAINE: Jamila, Sandra (María Fernández, 59'), Lara, Sira, María León, Ana Borges, Clàudia, Nely, Mariela, Sara Sanau (Bárbara, 53') i Núria Mallada.

GOLS: 1-0 (5') Míriam. 2-0 (34') Míriam. 3-0 (47') Soni. 3-1 (50') Mariela. 4-1 (62') Ani. 5-1 (78') Olga.

ÀRBITRE: Francisco Pérez Bueno. Va amonestar amb targeta groga la visitant Sandra.

PÚBLIC: 150 espectadors.

COMENTARI: El Barça femení es confirma com a nou botxí d'un Transportes Alcaine que continua sense aixecar el cap en la superlliga femenina. Amb la d'ahir, el conjunt blaugrana acumula 24 victòries en la lliga i es mostra incontestable, sobretot a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Així, les locals van etzibar sense problemes un 5-1 a les jugadores d'Alberto Berna, que van patir durant tot el matx l'atac blaugrana. En la primera part el Barça va sortir amb un joc molt tranquil però dominant cada acció del partit. I només van necessitar cinc minuts perquè Míriam inaugurés el marcador amb una bona rematada. A partir d'aquí el joc del Transportes Alcaine es va accelerar, però no acabava de consolidar-se al camp. Mentrestant el Barça continuava fent de les seves i en el minut 34 Míriam va fer el segon. Després de la represa les visitants van sortir amb més ritme, però el desconcert inicial va permetre el tercer de Soni, gràcies a una bona anticipació a la defensa rival. Les visitants van fer la rèplica amb un gol de penal de Mariela, que va transformar en gol una falta dins de l'àrea. Tot i el gol, les visitants van quedar aviat sense metxa i ja no van saber provocar més jugades perilloses a l'àrea. En el 62 Ani va fer el quart i en el 78 Olga va tancar el marcador.