1a femenina

L'Estartit aixeca un 0-1 i suma tres punts vitals

1a divisió femenina. Les jugadores dirigides per Rafa Gil van saber reaccionar i gràcies al treball col·lectiu van obtenir la sisena victòria

L'ESTARTIT2

EL OLIVO1

Guanyar o guanyar. Aquesta era la premissa amb la qual afrontava la plantilla de l'Estartit el duel vital per a les aspiracions de salvació contra El Olivo. I és que tot i els entrebancs i les adversitats d'una temporada irregular i dificultosa en tots els aspectes, les gironines van treure les forces necessàries per sumar un triomf obligatori a casa (2-1).

El matx no va començar gens bé. Una falta a la frontal de l'àrea en el primer minut de joc va ser aprofitada magistralment per Clo. Després de pair el cop del gol en contra, en el minut 13 Carolina va empatar l'encontre de nou.

Sabedores de l'importància dels tres punts, les locals van atacar amb insistència la porteria visitant. No va ser fins al minut 86 que Stefi, amb un cop de cap, va establir el que seria el 2-1 final que permet a l'Estartit sumar els tres punts preuat.

L'ESTARTIT: Esther, Vane, Raquel, Reche, Sílvia, Mery, Stefi, Tània (Anna Arnau 85'), Carolina, Parramon i Maria (Carla 70') EL OLIVO: Carlota, Crisa, Vicky, Cuchi, Sara, Buzeta, Clo, Lore, Desi, Lombi i Pichel (Camisón 85') GOLS: 0-1 (1') Clo. 1-1 (13') Carolina. 2-1 (86') Stefi. ÀRBITRE: Pérez Bueno. T.G.: a la jugadora visitant, Sara (31'). T.V.: cap PÚBLIC: 500 espectadors.