1a femenina

L'Espanyol es desfà del Sant Gabriel sense patir

1a divisió femenina. El conjunt blanc-i-blau va demostrar la seva superioritat contra un rival que va encadenar la seva quarta derrota

ESPANYOL4

SANT GABRIEL1

L'Espanyol no va tenir gaires problemes per superar el Sant Gabriel, tot i que no va acabar d'encarrilar el partit fins a la segona part perquè no tenia encert en els últims metres. Les blanc-i-blaves van dominar des de l'inici però no van saber materialitzar les seves ocasions, en part a causa també del plantejament del conjunt visitant. De fet, les espanyolistes només van poder obrir la llauna ja passada la primera mitja hora i en un córner que va rematar Monforte al fons de la xarxa.

En la segona part, el conjunt periquito va sortir disposat a sentenciar el matx per la via ràpida i ho va aconseguir en només dos minuts, entre el 60 i el 62, amb els gols de Brenda i Débora. Tot i la reacció immediata del Sant Gabriel, que va escurçar la distància mitjançant Romero, l'Espanyol no va patir, i Mary Paz, que no va voler faltar a la cita amb el gol (ja n'ha fet 30), va marcar de cap el definitiu 4-1, que permet a les jugadores de Carrión refer-se després de l'empat de la setmana passada i fa que el Sant Gabriel encadeni quatre derrotes.

ESPANYOL: Mariajo (Alba 78'), Joanna (Brend 59'), Lianne (Mónica 82'), Pereira, Torrejon, Mary Paz, Monforte, Débora (Sara Serna 70'), Meseguer, Aida i Lara. SANT GABRIEL: Jessica, Keler (Esther Solà, 70'), Romero, Alba Mena, Haley (Alba García, 59'), Carolina, Villagrasa, Cubí, Carla Moyano, Rocio, Eva. GOLS: 1-0 (31') Monforte. 2-0 (60') Brenda. 3-0 (62') Débora. 3-1 (63') Romero. 4-1 (79') Mary Paz. ÀRBITRE: Fernández Pérez. T.G.: A la local Meseguer.