1a femenina

Triomf de prestigi i peu i mig a la copa de la Reina

1a divisió femenina. L'Espanyol guanya en la seva visita al camp del Rayo, gràcies a un doblet de Sanderson i un gol de Débora

RAYO1

ESPANYOL3

L'Espanyol femení va guanyar ahir en la visita al camp del Rayo Vallecano i va fer un pas de gegant per classificar-se per disputar la copa de la Reina –ara ja té nou punts respecte del quart classificat, que és precisament l'equip madrileny i, a més, amb la diferència de gols a favor.

El partit va començar d'allò més malament per a les catalanes, ja que abans dels deu minuts ja perdien per culpa d'un gol de Jade. Sanderson, però, va capgirar el resultat amb un doblet i, al minut 74, Débora va sentenciar el partit després d'aprofitar una assistència de Mari Paz en un contraatac i superar Alícia amb un xut creuat.

RAYO VALLECANO: Alicia, Ana Rubio (Fumi, 79'), Costa (Pachi, 70'), Alexandra, Burgos, Pilar, Saray, Chini (Uxue, 85'), Jeni, Natalia i Jade (Paloma, 74'). ESPANYOL: Mariajo, Sonia Matías, Torrejón, Lara, Monforte, Aída (Sara Serna, 78'), Meseguer, Dèbora, Sanderson (Joanna, 92'), Vanesa i Mari Paz (Brenda, 90'). GOLS: 1-0 (9') Jade; 1-1 (29') Sanderson; 1-2 (69') Sanderson i 1-3 (74') Débora. ÀRBITRE: Carralero Calvo.