Nàstic

El triomf del Guadalajara pressiona un Nàstic al límit

Vèncer i prou. El transcendental triomf de l'equip de Castella-la Manxa a Alcoi situa els grana provisionalment a 11 punts de la zona de permanència i només la victòria els mantindria en vida

Els partits disputats ahir van deixar el pitjor resultat possible per al Nàstic: la victòria del Guadalajara al camp de l'Alcoià, que ensorra els quatre equips en zona de descens, entre els quals el conjunt grana queda a 11 punts de les places de permanència. Així doncs, l'equip de Jorge d'Alessandro afrontarà el partit d'aquest vespre (a tres quarts de 8) contra l'Alcorcón a la corda fluixa i amb tota la pressió del món. Ara ja sap que no aconseguir la victòria significaria acomiadar-se, de manera gairebé definitiva, de les possibilitats de permanència. Onze punts de diferència amb només nou partits per disputar seria massa.

Que el Nàstic-Alcorcón sigui l'últim partit de la jornada farà, per tant, que els grana surtin pressionats al camp. Després de dues victòries a camp contrari i l'empat contra el Barça B en l'anterior partit a casa, perdre dissabte passat al camp del Sabadell va ser un cop dur, que ara agafa encara més transcendència negativa. La imatge mostrada pel Nàstic, amb poca convicció, va provocar dubtes al voltant de l'equip, que avui intentarà esvair-los amb una victòria, l'únic resultat que el mantindria en vida.

Amb diversos entrenaments a porta tancada, Jorge d'Alessandro, que no té cap baixa –només el dubte de Dani Abalo–, ha amagat les cartes aquesta setmana, però tot fa pensar que tornarà al 4-2-3-1, amb Mikel Orbegozo com a referència ofensiva per dotar l'equip grana de l'agressivitat que li va faltar al camp del Sabadell.

L'Alcorcón arriba a Tarragona en un bon moment. Una gran segona volta –vuit victòries en onze partits, les tres últimes en les tres últimes jornades de lliga– han situat l'equip madrileny de ple en la lluita per l'ascens. A més, l'equip de Juan Antonio Anquela ha aconseguit dues victòries en els dos últims desplaçaments, als camps del Recreativo i del Guadalajara. Quini, autor de 9 gols, és la principal amenaça d'un bloc sòlid, disciplinat i, gràcies a l'actual bona ratxa, carregat de confiança. En la primera volta, el Nàstic va aconseguir al camp de l'Alcorcón la primera victòria a camp contrari en el segon partit amb Jorge d'Alessandro a la banqueta. Aquell dia, Berry Powel, que ja no hi és, va marcar l'únic gol dels tarragonins, obligats avui a repetir el resultat.

L'Alcorcón és un equip molt rígid i té eficàcia, convicció i humilitat
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Ja no tenim ‘airbag', és un salt mortal sense xarxa. Tot i que l'horari no és el millor, esperem que l'afició vingui
El partit és més que important, transcendental. Hem de jugar amb molt de rigor tàctic i mostrar esperit de combat

Avui, última sessió amb el dubte d'Abalo

El Nàstic es va entrenar ahir al matí al Nou Estadi, una sessió que no va acabar Dani Abalo, amb molèsties. Tot i això, Jorge d'Alessandro va incloure l'extrem dret gallec en la llista de convocats per al partit d'avui, que va donar després de la sessió. En la llista hi ha tota la plantilla, inclosos Arzu, Álvaro Rey i Peragón, que han tingut diversos problemes físics aquests últims dies. Com que el partit es juga més tard del que és habitual (a tres quarts de 8 del vespre), D'Alessandro dirigirà aquest matí, a les 11, una última sessió a l'estadi a porta tancada per ultimar els detalls per al matx contra l'Alcorcón. En l'entrenament, el tècnic argentí decidirà si Dani Abalo està en condicions per jugar i quins tres futbolistes descartarà per a la llista definitiva de divuit jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)