1a femenina

El Barça pateix més del compte

Més avantatge. El Barça amplia la seva diferència al capdavant de la taula classificatòria després de l'empat de l'Athletic

L'ESTARTIT0


BARÇA1


El Barça va sumar un nou triomf i amplia el seu avantatge al capdavant de la taula classificatòria després de l'empat de l'Athletic al camp del Llevant. La victòria contra l'Estartit, però, va ser més dura del que es preveia.

A la primera part, el bon plantejament defensiu de les visitants va funcionar a la perfecció. El Barça tenia la pilota però no era capaç de crear oportunitats. A més, l'Estartit va disposar d'alguna bona ocasió a la contra. L'ocasió més clara de les visitants va ser al minut 44, quan Meri va tenir un u contra u amb la portera blaugrana però no va poder definir bé.

A la segona meitat es va repetir el mateix guió, però al 57, una centrada des de la banda dreta la va aconseguir controlar a dins de l'àrea Míriam, que amb un fort xut va establir el definitiu 1-0.

BARÇA: Eli Sarasola, Lau (Kenti, 65'), Meli, Ani (Guti, 59'), Melanie, Vicky, Marta Corredera, Míriam, Olga (Marta Unzue, 55'), Sònia Bermúdez i Carol (Alba, 77'). L'ESTARTIT: Esther, Vane, Raquel, Reche, Sílvia (Júlia, 86'), Meri, Steffy, Tània, Carolina (Carla, 57'), Parramon i Maria. GOLS: 1-0 (52') Míriam. ÀRBITRE: Llopart Carbó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)