Nàstic

“Serà un viacrucis, però cal creure en el miracle”

Nàstic. D'Alessandro assegura que la permanència és possible, sempre que el seu equip derroti dissabte el Guadalajara, a més de l'Alcoià i el Girona, per on passa, ara sí, “l'últim tren”

“Al vestidor he dit que per Guadalajara passa el nostre últim tren. L'equip està en condicions de guanyar-hi. Hi hem d'anar a morir.” Jorge d'Alessandro va afirmar ahir que ni ell ni l'equip tiraran la tovallola i assegura que no fa volar coloms quan diu que la permanència és possible: “Serà un viacrucis, però cal creure en el miracle. No hi ha cap fet consumat, hi ha esperança.” Això sí, admet que és indispensable guanyar no només dissabte al camp del Guadalajara –l'equip que marca la zona de salvació, a 11 punts de distància del Nàstic–, sinó també contra els altres dos rivals directes contra els quals encara ha de jugar l'equip grana, l'Alcoià i el Girona. “Hi ha prou partits [9] per trobar el matalàs de punts necessari, no és el conte de la lletera”, reitera.

D'Alessandro va lamentar, implícitament, que els seus jugadors no tinguin més caràcter, més raça, la qual cosa pot fer la impressió que, al camp, no ho donen tot, malgrat que ell afirma que sí, però que “són així”. També es queixa que un dels seus referents, Morán, rebi de valent en tots els partits: “En els primers minuts a Sabadell, van ser tremendes les faltes que van fer sobre Morán, i contra l'Alcorcón va ser una cacera contra ell. Me l'estan triturant perquè és la pedra angular del nostre joc ofensiu.”

Defensa Peragón

Jorge d'Alessandro va defensar Roberto Peragón, que diumenge va denunciar que la plantilla no cobra des del gener. El disculpa per l'estat anímic del moment de les declaracions, just després de perdre un partit vital, i assegura que “no volia fer mal”: “Estava nerviós, amb les pulsacions al 200%. Potser no era el moment, però el disculpo per l'ansietat. Ara no el puc deixar sol, he d'estar al seu costat.” D'Alessandro afirma que tenen la garantia del consell d'administració que cobraran els endarreriments i està convençut que així serà. El tècnic argentí diu que ell mai no faria servir l'excusa de no cobrar per justificar uns mals resultats, que “seria indigne”, i afirma que vol girar full d'aquest tema per centrar-se, del tot, en el que queda de lliga.

LES FRASES

Veient com està la categoria i el que hem fet nosaltres, veig possibilitats. Si no, ho diria. No hi ha cap fet consumat, hi ha esperança
Els meus nois donen el que tenen, són així. Potser n'hi ha algun, que no juga, que és més racial, que va amb l'espasa a la mà...
Disculpo Peragón per l'estat anímic. No volia fer mal. Si ell té dubtes, jo els aclareixo: tenim la garantia institucional que cobrarem
Sabem com està el futbol, l'economia. Si jo al·legués que els resultats es deuen a això, seria indigne
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC

Entén que es treballi en el futur

Jorge d'Alessandro considera que el Nàstic fa bé començant a planificar la temporada que ve i recorda que s'hi haurà de posar més a fons el dia que l'equip baixi matemàticament, “si el descens s'arriba a produir”, tal com matisa el tècnic argentí. Ja fa setmanes que Josep Sicart –secretari tècnic del Nàstic en els últims ascensos a segona A i primera– sovinteja el Nou Estadi i fa informes per al consell d'administració, ja que ell serà el proper director esportiu, un càrrec buit des de la destitució de Josep Maria Nogués a finals d'octubre. De fet, el consell podria nomenar-lo aquesta mateixa setmana de manera oficial com a nou director esportiu perquè treballi del tot en el nou projecte esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)