Nàstic

Sicart té les coses ben clares

El nou director esportiu del Nàstic ja exerceix i no dubta quin ha de ser l'objectiu si s'acaba baixant

Valora seriosament l'aposta per un tècnic de la casa i per jugadors formats al club

Josep Sicart ja exerceix oficialment com a nou director esportiu del Nàstic, un càrrec buit de poder des que el club va fer fora Nogués, a més del tècnic, Oliva, a finals d'octubre. Ahir va ser presentat i ja va deixar molt clares algunes de les que seran les seves directrius en el càrrec que ocuparà, de moment, fins al 30 de juny, depenent del que succeeixi en la junta d'accionistes prevista per al final de curs. De totes maneres, tot fa preveure que el nou consell d'administració continuï estant encapçalada per les mateixes persones que ara, amb Josep Maria Andreu com a cap visible, i que Sicart, doncs, continuarà sent l'encarregat de dirigir el projecte esportiu de la temporada vinent a segona B, tret d'un miracle en els nou partits restants de lliga. Si com sembla, finalment és així, Sicart va deixar clares les fites que ha d'assolir el Nàstic d'ara endavant: “L'objectiu que mereix aquest club, com a mínim, és estar a segona divisió A; el pressupost serà el que sigui, però treballarem per assolir el nostre objectiu.” Fins llavors, Sicart va voler recordar que “per respecte als socis, als aficionats, a la ciutat i a la resta de clubs, el Nàstic no llençarà les jornades que queden fins al final”.

El nou director esportiu grana va explicar que en la seva tornada al club gairebé cinc anys després, que qualifica com “un plaer i un repte”, ha estat clau “la relació més enllà de l'aspecte professional” que manté amb alguns membres d'aquest consell d'administració i el fet que conegui la seva manera de treballar, amb “responsabilitat i implicació”. Tot i accedir ara al càrrec, a Sicart ja se'l veu al Nou Estadi des de fa diverses setmanes, segons ell, perquè se li va demanar “ajuda i opinió” i va afirmar que si el club ha decidit anomenar-lo ara director esportiu i no al final de la temporada “és perquè no es pot esperar fins al 30 de juny per prendre decisions”.

El paper dels de casa

Un dels aspectes que va deixar molt clars Josep Sicart, va ser el pes que tindran els de casa en el nou projecte esportiu del Nàstic. És més, fins i tot no va amagar que aquest podria ser el perfil del futur entrenador: “Hi ha gent que ha estat al club, que està al club i que està treballant bé amb la base i, per què no, estan capacitats per fer-ho; l'entrenador haurà de ser un home de club, que s'adapti a les necessitats del club, que tingui ganes de mirar cap abaix, que tingui experiència en la categoria i que sàpiga valorar aquesta feina.” I pel que fa al possible reforç amb jugadors formats al club, el mateix, ja que Sicart també és conscient que han de jugar un paper encara més important: “En el futbol de base s'ha treballat molt bé, hi ha jugadors amb futur i interessants, tant al juvenil com a la Pobla, i a més ens ho estan reconeixent.”

L'objectiu que mereix aquest club, com a mínim, és estar a segona divisió A; el pressupost serà el que sigui, però treballarem per assolir això
El nou entrenador haurà de ser un home de club, que s'adapti a les nostres necessitats, que tingui experiència en la categoria i que miri la base
La relació amb el consell va més enllà de l'àmbit professional. Tornar al Nàstic és un plaer i un repte
Josep Sicart
director esportiu del nàstic

“En aquesta plantilla hi ha jugadors interessants”

X.S.

Sicart no va voler entrar a valorar els errors que s'han comès en la confecció de la plantilla, tot i recordar que els resultats són els que són, i va assegurar, sense dir noms, que “en aquest equip hi ha jugadors interessants per al proper projecte”. En aquest sentit, va afirmar que no ha vingut per ser “l'home dolent” que s'encarregui de fer una neteja, sinó simplement que “hi ha una feina que s'ha de fer” i que tractarà de “buscar unes solucions que siguin bones, les que siguin”. A banda de Julio Rico i Eloy Gila, que juguen cedits a l'Espanyol B i al Betis B respectivament, nou jugadors més de la plantilla grana tenen contracte per al curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)