Nàstic

Ni que sigui per un final digne

El Nàstic visita el Guadalajara obligat a guanyar per tornar a estar a 8 punts de la salvació; si perd, podria quedar-ne a 14

La baixa de Morán, sancionat, posarà un altre cop a prova un equip mancat de referents

El Nàstic és conscient que, tret d'un miracle, la propera temporada jugarà a segona B, però això no vol dir que estigui disposat a llençar les últimes nou jornades de lliga. Ni que sigui per acabar d'una manera digna o, qui sap, per poder aprofitar, si és el cas, una de les places que quedarien absoltes si es produís un hipotètic descens administratiu d'un altre equip, tal com va apuntar ahir D'Alessandro, els grana volen lluitar fins al final. I la primera oportunitat per demostrar-ho és la cita d'avui al camp de l'equip que marca les posicions de salvació, el Guadalajara, que té onze punts més i arriba al duel reforçat després de superar un rival directe, l'Alcoià, tot i que ha perdut els últims quatre partits a casa. Un triomf al Pedro Escartín tornaria a situar el Nàstic a vuit punts de la permanència, és a dir, la mateixa distància que abans de començar la jornada anterior, però és clar, amb dos partits menys. Una derrota, ara ja sí, acabaria amb qualsevol esperança, si és que existeix algú que encara vulgui anar amb la bena als ulls.

En el partit de la primera volta al Nou Estadi, en què va començar el capítol de lesions de Powel, que desencadenaria la seva sortida i va acabar amb empat a zero, el Guadalajara ja va demostrar que és un equip molt incòmode, més preocupat per no deixar jugar que de jugar. I D'Alessandro no espera un partit diferent: “Serà un enfrontament de molt de treball, joc directe i rebots, i de robar pilotes, i haurem de ser molt astuts i jugar amb les seves mateixes armes.” El tècnic argentí haurà de fer canvis, alguns de substancials, en l'onze a causa sobretot de la baixa per sanció de l'ànima d'aquest equip, Fernando Morán. També es perdrà el partit per acumulació de targetes Mingo, i per lesió, Galindo i Sergio Juste. D'Alessandro doncs, ha hagut de completar la convocatòria amb el juvenil Eugeni i el migcampista de la Pobla Joel Coch.

LES FRASES

Haurem de ser molt sòlids, jugar amb les mateixes armes que el rival i mirar d'evitar entrar pel mig
Jorge D'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Aquest ja no és l'últim tren, sinó l'últim vagó, però amb l'actual situació pot haver sorpreses i hem d'acabar el més amunt possible

Bargas ja no és jugador del Nàstic

X.S.

El davanter francès d'origen argentí Hugo Bargas, fitxat al gener, va rescindir ahir el seu contracte de mutu acord amb el club. El jugador, amb “problemes personals”, ahir ja no es va entrenar. El director general Lluís Fàbregas, va reconèixer l'error -només 5 partits jugats i cap gol- i també que se'l va fitxar amb un informe de principis del 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)