1a femenina

L'Espanyol sua contra el Llevant però obté un punt molt valuós

1a div. femenina. Les blanc-i-blaves van anar de menys a més en un partit sense gaires ocasions

ESPANYOL0

LLEVANT0

ESPANYOL: Mariajo, Sonia Matías (Pereira 82'), Torrejón, Lara (Lohmann 68'), Monforte, Aida (Sara Serna 60'), Meseguer, Débora (Brenda 92'), Sanderson, Vanesa i Mari Paz.

LLEVANT: Paños, Ruth, Andrea, Maider, Anabel, Alicia (Neus 94'), Alba, Alexia, Bernauer, Mariajo i Nerea (Fernández 67').

ÀRBITRE: López Quintana. T.G.: A la local Monforte.

PÚBLIC: Uns 400 espectadors.

COMENTARI: L'Espanyol no va poder passat de l'empat sense gols contra el Llevant, tot i que el punt és més que positiu, ja que permet a les blanc-i-blaves mantenir la distància d'onze punts amb el conjunt valencià, un rival directe per aconseguir una de les posicions que donen dret a disputar la copa. El conjunt periquito va topar amb un rival molt ben plantat i li va costar crear ocasions de perill. De fet, van ser les visitants les que van estar més a prop del gol, amb una falta d'Alexia que es va estavellar al pal ja ben avançada la primera part. Ja en els segons 45 minuts, la història no va canviar, amb un Espanyol que era el dominador del joc i un Llevant que s'acostava a l'àrea al contraatac. En una d'aquestes accions, altre cop Alexia, va desaprofitar una clara oportunitat per fer el 0-1. Això va fer reaccionar l'equip de Luis Carrión, que va respondre amb una ocasió de Mari Paz i una altra encara més clara, en una rematada de Sara Serna, que no va saber aprofitar un refús a l'àrea de la portera Paños.