1a femenina

L'àrbitre és clau en la derrota del Sant Gabriel a Huelva

1a divisió femenina. Calzada Morales va xiular un penal dubtós (62') i va expulsar Romero

S. HUELVA3

SANT GABRIEL0

SPORTING HUELVA: Dolores, Elena, Sandra García, Lorena, Albarrán (Laura, 75'), Ana (Leire, 78'), Virginia, Maria Casado, Jenifer (Benítez, 65'), Mari Trini i Sílvia (Esperanza, 78').

SANT GABRIEL: Marina, Júlia Rebollo, Romero, Keller, Rocío, Carol, Georgina (Alba García, 68'), Alba Mena, Halley (Jessica, 82'), Marta Cubí i Eva Llamas.

GOLS: 1-0 (62') Ana, de penal. 2-0 (66') Ana. 3-0 (83') María Casado.

ÀRBITRE: Calzada Morales.

T.G.:
A la local Laura i a la visitant Rocío.
T.V.:
A la visitant Romero (62'), per doble groga.

COMENTARI: L'àrbitre va tenir una incidència vital en la derrota del Sant Gabriel al camp de l'Sporting de Huelva. Després d'una primera meitat igualada i amb possibilitats de marcar per als dos equips, es va arribar al minut 62. En aquest minut es va produir la jugada clau del partit. L'àrbitre va assenyalar un penal més que dubtós a favor de l'Sporting de Huelva i a més va expulsar la defensa del Sant Gabriel Romero per dues targetes, la segona per protestar. Ana va transformar el penal i va fer pujar l'1-0 al marcador. Quatre minuts després, la mateixa Ana amb un xut creuat va superar Marina i va fer el 2-0. Amb el resultat sentenciat, el Sant Gabriel va fer el segon canvi que tenia. Va retirar Halley, amb molèsties, i va fer entrar Jessica, la portera suplent, ja que era la única jugadora disponible. Un minut després del canvi, va arribar el tercer gol de les locals. Maria Casado en va ser l'autora.