1a femenina

La màquina no s'atura

1a divisió femenina. Les de Xavi Llorens obtenen la tretzena victòria com a visitants gràcies a les dianes de Miriam i Sònia en la primera part

BARÇA2

VALÈNCIA0

Una altra victòria a domicili del Barça, a València, i ja són tretze. I vuitena victòria consecutiva. Les blaugrana continuen amb pas ferm al capdavant de la taula classificatòria i, quan falten cinc jornades per a l'acabament, mantenen l'avantatge de sis punts respecte a l'Athletic de Bilbao.

El triomf de les jugadores de Xavi Llorens va arribar gràcies a dos gols en els primers 45 minuts. El primer el va marcar Miriam –segona jornada consecutiva que la migcampista forada la porteria del rival– amb un xut creuat. I a tres minuts del descans va arribar el clàssic gol de Sònia, que es va plantar davant la portera valenciana i la va superar amb una vaselina. L'equip local va protestar per aquest gol, ja que considerava que Sònia estava en posició de fora de joc quan va rebre la pilota.

La segona meitat va continuar amb la mateixa tònica. Monòleg de les blaugrana, però en aquest cas sense encert de cara a gol. El València pràcticament no va inquietar la porteria defensada ahir per Eli Sarasola.

La jornada que ve les jugadores de Xavi Llorens rebran la Real Sociedad a la ciutat esportiva.

VALÈNCIA: Rueda, Conchi, Salo, Ivana, Gemma, Pau (Maria, 57'), Judith, Naiara (Zule, 85'), Pinel (Anita, 85'), Núria (Nuri, 80') i Naya. BARÇA: Eli Sarasola, Lau (Leila, 84'), Marta Unzué, Ani Escribano, Melanie (Montse, 61'), Guti, Marta Corredera (Ludmila, 84'), Miriam, Vicky, Sònia Bermúdez i Carol (Kenti, 61'). GOLS: 0-1 (24') Miriam. 0-2 (42') Sònia Bermúdez. ÀRBITRE: Mena Gimeno.