Nàstic

D'Alessandro aplaudeix que vulguin un tècnic de la casa

Nàstic. L'argentí assegura que no s'oferirà per dirigir l'equip tarragoní la temporada que ve i que s'ho hauria de pensar si l'hi proposessin, i entén que ja es treballi en el nou projecte

El Nàstic prepara un nou projecte per a la temporada que ve a segona B i ho vol fer amb un tècnic de casa dirigint l'equip. És la voluntat expressada pel nou director esportiu, Josep Sicart, i que ahir va valorar molt positivament l'actual entrenador, Jorge d'Alessandro. “Ho aplaudeixo, dóna molta seguretat”, va afirmar l'argentí, que admet que ell no es postularà com a entrenador per a la campanya vinent: “Una altra cosa és si m'ho demanessin. Llavors m'ho hauria de pensar. Però hi ha d'haver inquietud i ha de ser un càrrec consensuat per tothom, ja que és fonamental.” Sigui com sigui, el més normal és que D'Alessandro tanqui al juny la seva etapa de vuit mesos al Nàstic, si és que no se'n prescindeix abans. Ell assegura que no dimitirà perquè seria “un acte de covardia i de falta de responsabilitat“, però admet que hauria d'acceptar la decisió del club si l'acomiadessin abans d'acabar la temporada.

El que sembla clar és que el tècnic del Nàstic per a la temporada vinent ha de ser un bon coneixedor de l'entitat tarragonina. Una de les primeres opcions és l'entrenador del filial, la Pobla de Mafumet, Kiko Ramírez, que dilluns es va reunir amb Josep Sicart i amb alguns directius. Ramírez, que ahir va assegurar a Tarragona Ràdio que es veu preparat per si ha d'assumir el projecte, acumula èxits en la seva carrera. Des dels ascensos a segona A, amb Vinyals, i a primera, amb Luis César, com a segon entrenador, passant per l'ascens amb l'equipo juvenil del Nàstic a divisió d'honor i el segon lloc en aquesta categoria, fins a les grans temporades que està completant a la Pobla de Mafumet. La intenció del Nàstic seria que Xavi Bartolo, com a preparador físic, i Jesús Mari Serrano també formessin part del cos tècnic. El club, però, té en compte altres opcions i, de moment, sondeja totes les possibilitats.

Jorge d'Alessandro entén que el Nàstic ja treballi en la preparació de la nova temporada i, de fet, recorda que ell mateix hi col·labora fent debutar jugadors juvenils –de moment, Juan Millán i Eugeni Valderrama– que la temporada que ve poden formar part de l'equip a segona B. “Fins a final de temporada, pensarem en clau de futur. El nou organigrama exigeix treball de futur i no li girarem l'esquena”, afirma el tècnic argentí, que espera que el club aprengui dels errors de l'equip aquesta temporada i en conservi les virtuts.

KIKO RAMÍREZ

És una de les primeres opcions; Sicart i alguns directius s'hi van reunir dilluns
Jo no entraré en cap terna, en cap loteria. No m'oferiré. Si m'ho demanessin seria diferent, i llavors m'ho hauria de pensar

GENT DE CASA

La intenció és que Bartolo i Serrano també formin part del cos tècnic el curs que ve
El futur està aquí. Els joves i els que puguin formar la nova plantilla han de tenir continuïtat
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)