Nàstic

“No hem estat a l'altura”

Nàstic. Mentre D'Alessandro assegura que tota la responsabilitat en l'apartat esportiu és seva, Fernando Seoane admet que l'equip no ha mostrat el nivell adequat per mantenir la categoria

Sentenciada al descens, la plantilla del Nàstic no s'amaga quan es busquen responsabilitats. Si Jorge d'Alessandro diu que ell n'és el màxim culpable, els jugadors admeten que no han rendit com calia, tal com ahir va afirmar Fernando Seoane, i que aquesta és la principal raó que explica la mala temporada de l'equip grana. “No hem estat a l'altura. No hem mostrat el nivell adequat, sobretot en partits clau per sortir de la zona baixa”, explica el migcampista gallec, que diu que ara, fins al final, es tracta “de no fer el ridícul, donar una imatge professional i poca cosa més”.

No descarta continuar

Fernando Seoane acaba contracte el 30 de juny, però no tanca la porta a continuar al Nàstic a segona B. Assegura que no ha pres cap decisió i que ningú no ha parlat encara amb ell: “No descarto res. No és fàcil trobar equip a segona divisió A, en què hi ha molts jugadors tallats per un mateix patró. Cal esperar.” Seoane, fitxat l'estiu del 2010, ha participat en 29 partits aquesta temporada i en 38 la passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)