Nàstic

La pitjor ratxa podria arribar dissabte

Nàstic. Si perd aquesta jornada a casa contra l'Alcoià, el conjunt grana encadenarà quatre derrotes per primer cop aquest curs; l'última vegada va ser a principis de la temporada passada

El Nàstic ja fa setmanes que ha tocat fons i cada cop està més a prop del descens matemàtic a segona B. Ara, a més, podria batre els seus registres negatius, ja que si perd aquest dissabte al Nou Estadi contra l'Alcoià, assolirà la seva pitjor ratxa aquesta temporada pel que fa a derrotes, ja que seria la quarta consecutiva, després de les encaixades a la Nova Creu Alta (1-0), a casa contra l'Alcorcón (0-2) i la de dissabte passat a Guadalajara (1-0). Fins ara, el màxim eren tres derrotes seguides, tot i que dues vegades: la primera, contra l'Hèrcules (0-1), l'Almeria (3-1) i el Barça B (1-0), va provocar l'adéu d'Oliva i l'equip va reaccionar amb l'arribada de D'Alessandro en el partit següent contra el Sabadell (5-0); la segona va ser entre finals d'any i inici del 2012, quan els grana van perdre contra el Girona (3-2), el Múrcia (0-2) i el Celta (1-0) i van trencar la ratxa contra l'Elx (1-0).

L'últim cop, fa un any i mig

El darrer precedent de quatre derrotes consecutives va ser a principis del curs passat. Aleshores, els grana van perdre a Salamanca (1-0), contra el Rayo (0-1), a Balaídos (1-0) i contra el Xerez (0-2), entre les jornades 3 i 6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)