Nàstic

“El Nàstic és la meva segona casa”

El retorn. El gallec s'asseurà dissabte a la banqueta del Nou Estadi amb l'Alcoià, gairebé un any i mig després de la seva destitució, amb l'única consigna de sumar un triomf vital per a la salvació, tot i que no amaga que “tornar a Tarragona sempre és especial”

“Tornar a Tarragona sempre és especial, perquè el Nàstic és la meva segona casa.” Així resum Luis César algunes de les seves sensacions, a menys de dos dies de tornar a asseure's a la banqueta del Nou Estadi. Aquest cop ho farà com a tècnic de l'Alcoià, i gairebé un any i mig després de ser acomiadat del conjunt grana per segona vegada, tot i que això no li impedirà recordar “els bons moments, sobretot, i els mals moments” que hi va viure. Durant aquest llarg període sense entrenar, el tècnic gallec assegura que ha tingut temps “per veure molt de futbol, a l'Estat i a l'estranger”, i també per revisar i canviar alguns dels seus mètodes de treball.

Deixant les emocions i el passat al marge i sense voler valorar l'actual situació del Nàstic, Luis César se centra a aconseguir un triomf que és vital per al seu equip, que tot i ser el més ben situat dels quatre en llocs de descens, encara té les places de permanència a sis punts: “Fa dues setmanes, vam encaixar una derrota a casa contra el Guadalajara que no entrava en els nostres plans i ara necessitem guanyar per arribar almenys als 47 punts, en queden 14, que crec que donaran la salvació, i hem de pensar que queda temps suficient.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)