Nàstic

El Nàstic, obligat a destensar la corda amb el Nou Estadi

Més de tres mesos sense guanyar-hi. Amb la salvació com a utopia, els grana reben l'Alcoià amb l'objectiu de donar una mínima alegria a l'afició i no deixar-se anar abans d'hora

El Nàstic ja fa setmanes que viu fent-se a la idea que la temporada que ve jugarà a segona divisió B. Però fins que el descens no sigui matemàtic, i no sembla que falti gaire, ja que la salvació ja està a 14 punts amb només vuit jornades per disputar-se, l'equip grana està obligat a no deixar-se anar i a demostrar que, com a mínim, té orgull i està format per professionals. Després de tres derrotes consecutives, quan més falta feien els punts, l'enfrontament d'avui contra l'Alcoià de Luis César, que necessita guanyar sí o sí per retallar la distància de 6 punts que el separen de les places de salvació, és una bona oportunitat perquè els de D'Alessandro plantin cara. I és que, tot i que la permanència ja sigui utòpica, encara hi ha l'objectiu d'intentar quedar el més amunt possible per si hi ha alguna possibilitat que el miracle arribi mitjançant algun descens administratiu. Tampoc no seria sobrer poder donar una mínima alegria a l'afició del Nou Estadi, cada cop més desencantada, i que no veu una victòria del seu equip des del gener.

Peragón serà titular

Després d'una altra setmana convulsa en què s'ha parlat més d'afers extraesportius que de futbol, a causa de les polèmiques declaracions de Peragón, una de les incògnites és la possible resposta de l'afició. Si estarà més pendent d'esbroncar els seus jugadors, si optarà per la indiferència o si es recordarà del passat i dedicarà el seu reconeixement al tècnic que els va portar dalt de tot, Luis César, que avui s'asseurà a la banqueta rival després de ser acomiadat ara fa gairebé un any i mig. D'Alessandro ja va dir que el partit és “d'una enorme responsabilitat”, que s'ha de considerar “un examen davant l'afició” i que els jugadors estan obligats “a donar-ho tot per pensar també en el seu futur”. Quant a l'afició, va aclarir que no és la més indicada per dir com s'ha de comportar, però sosté que “cal mirar endavant”. Amb Sergio Juste com a única baixa, i altre cop amb Mingo i Morán disponibles després d'un partit de sanció, el tècnic, que ha citat tots els disponibles, no ha donat gaires pistes sobre l'onze, més enllà d'assegurar la presència de Peragón, de qui va afirmar que a Guadalajara “va fer el seu millor partit” sota el seu comandament. D'Alessandro va dir que les declaracions del jugador són “un tema del club”.

Tenim l'autoestima molt alta; per vèncer haurem de fer un partit aspre i difícil
Luis César
ENTRENADOR DE L'ALCOIÀ
S'ha de guanyar com sigui; també per demostrar que no som tan dolents
Jorge D'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Ens hi hem de deixar la pell perquè passarem un examen davant de l'afició i estem obligats a donar-ho tot

La federació de penyes demana una esbroncada

X.S.

La federació de penyes del Nàstic va enviar ahir una carta als mitjans per mostrar el seu malestar amb l'actitud d'alguns jugadors i reclamar a l'afició que així ho demostri en el partit d'avui. Alguns dels fragments més destacats posen de manifest aquest malestar: “ Des de la federació de penyes volem agrair a la plantilla del Nàstic la gran satisfacció que ens produeix tornar al pou de la segona B [...] Des d'aquí demano un respecte per als jugadors que han suat la samarreta i tenen un compromís amb el Nàstic, i una esbroncada per als irresponsables que ens han portat a segona B [...] També proposem enviar un informe a altres penyes, mitjans i aficions corresponents al jugador que fitxi per un altre club, perquè vegin els subjectes que defensaran les seves samarretes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)