1a femenina

El títol de lliga ja és a tocar

1a divisió femenina. Les blaugrana poden ser campiones la setmana vinent si derroten a domicili l'Athletic de Bilbao, el segon classificat

R. SOCIEDAD0

BARÇA2

El Barça va complir amb una altra victòria a casa –quinze partits jugats, quinze victòries– i es pot proclamar campió si divendres guanyen a domicili a l'Athletic de Bilbao, el seu perseguidor a sis punts.

La victòria d'ahir, però, no va ser gens fàcil. A les jugadores de Xavi Llorens els va costar entrar en ritme de partit i no trobaven espais en la rocosa defensa visitant. La resistència de la Real Sociedad va durar fins al minut 21. En la primera arribada de perill del Barça, Guti va fer una bona passada a la golejadora Sònia i aquesta no va fallar amb un xut col·locat. Amb el mínim avantatge blaugrana es va arribar al descans.

En la segona meitat, va continuar la mateixa tònica. Poques ocasions a les dues porteries. La més clara del Barça la va tenir Vicky. La davantera blaugrana hauria pogut marcar, però el seu xut va fer lluir la portera guipuscoana. La Real també va tenir la seva ocasió amb una rematada de cap en el servei d'un córner que va marxar per sobre del travesser. La sentència no va arribar fins a sis minuts del final, quan una gran jugada de Marta Corredera i Vicky la va culminar aquesta amb un toc suau que va superar Eguzkiñe.

BARÇA: Eli Sarasola, Marta Unzue, Meli, Ani Escribano, Lau, Guti (Kanti, 71'), Marta Corredera, Miriam (Carol, 45'), Vicky (Flor, 89'), Sònia (Ludmila, 81') i Olga. REAL SOCIEDAD: Sokoa (Eguzkiñe, 83'), Ane, Gurutze, Esti, Sandra, Larraitz (marina, 71'), Uriarte, Maialem, Ainara, Evelyn i Aintzane. GOLS: 1-0 (21') Sònia. 2-0 (84') Vicky. ÀRBITRE: Juan Rodríguez.