Nàstic

L'autocrítica del futbolista més utilitzat

Nàstic. Antonio Longás, el jugador grana de camp que ha disputat més minuts, admet que no pot estar satisfet amb la seva temporada

Antonio Longás va ser un dels fitxatges més destacats de l'estiu a Tarragona. Avalat per una bona trajectòria a segona B i segona A, el migcampista aragonès, de 27 anys, estava cridat a ser la referència en la creació ofensiva del Nàstic. Després de perdre's per lesió els dos primers partits de lliga, Longás no va trigar a fer-se un lloc en l'onze inicial amb Oliva fins a convertir-se en un fix, com amb d'Alessandro. De fet, més enllà d'aquelles dues primeres jornades de lliga, Longás només s'ha perdut un altre partit aquesta temporada, el de la jornada 29 al camp d'un dels seus exequips, el Cartagena (1-3), per sanció. Amb 32 partits disputats, 30 dels quals de titular, només el porter Rubén el supera en minuts jugats. Tot i aquests números, Longás no ha marcat les diferències tal com s'esperava, engolit, en part, per la mala actuació global de l'equip. “És clar que no puc estar satisfet amb la temporada”, admetia ahir el futbolista, que va començar la temporada jugant a la seva posició natural, el mig centre, i que ja fa setmanes que D'Alessandro el situa més a la banda, una demarcació en la qual no es troba tan còmode: “No hi estic acostumat, tot i que els millors resultats els hem obtingut amb Rodri i Seoane al mig del camp, i jo m'he hagut d'adaptar al que m'han demanat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)