Nàstic

Donar la cara és el que queda

Nàstic. La plantilla grana admet que no ha estat a l'altura –“Si no estem més amunt és perquè no ho mereixem”, afirma Raül Fuster– i es conjura per millorar la imatge en l'últim tram de la lliga, tot i ser conscient que salvar-se és una utopia

“No s'han de buscar excuses, si no estem més amunt, és perquè no ho mereixem.” Aquesta afirmació de Raül Fuster és una bona mostra del sentiment d'autocrítica que ha fet la plantilla del Nàstic, que ara espera donar la cara en l'últim tram de lliga, tot i que l'equip tarragoní s'ha quedat sense gairebé arguments per creure en la permanència. El lateral grana, que dilluns no es va mossegar la llengua, creu que l'equip “no ha estat a l'altura en moments clau de la temporada” i que no “s'ha de parlar de mala sort ni pressió, perquè sempre s'ha arrossegat un dèficit de punts gran”. Això sí, la plantilla no vol defallir i espera millorar la seva imatge després de la victòria de dissabte contra l'Alcoià (2-0). “Hem d'intentar allargar la competició, perquè mai no se sap què pot passar”, detallava Fuster, que aquest curs ha disputat nou partits.

La plantilla, doncs, espera donar continuïtat a la victòria de dissabte les pròximes dues jornades, en què els grana es desplacen al feu d'un Recre que té la permanència gairebé assegurada i visiten un Còrdova que està en plena lluita per acabar en zona d'ascens.

Part del deute, pagat

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, va explicar en una entrevista a Tarragona Ràdio que el club ha pagat ja una part dels endarreriments en les nòmines dels jugadors, que continuen pendents de cobrar una part de l'establert. Fàbregas també va parlar del futur i va explicar que el pressupost de la pròxima campanya –tenint en compte el descens de l'equip–, vorejarà el milió i mig d'euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)