Nàstic

Un valor que cal mantenir

Nàstic. Xisco Campos, que s'ha erigit en dos anys a Tarragona en un defensa polivalent, regular i elogiat pels tècnics, podria renovar. Al club li interessa i ell s'hi mostra predisposat

Xisco Campos és un defensa complidor. Elogiat pels tres tècnics que ha tingut en les dues temporades que fa que és al Nàstic, ha aprofitat la seva regularitat i la seva polivalència en defensa per ser un habitual a la rereguarda grana des que va arribar a Tarragona el juliol del 2010. Fort i ràpid, el jugador mallorquí, de 30 anys, pot actuar als dos laterals i a l'eix de la defensa, tal com ha fet fins ara al Nàstic. Ha jugat un total de 58 partits, 35 dels quals la temporada passada. Aquesta campanya les lesions no li han permès tenir continuïtat, però arriba a la recta final del campionat com a titular fix. Després d'encadenar uns quants partits com a lateral dret, dissabte, contra l'Alcoià, va tornar a l'eix de la defensa tarragonina. Acaba contracte el 30 de juny, però el club està interessat que continuï i ell es mostra predisposat a parlar-ne. Ja ha dit que no li faria res jugar a segona B i assegura que la seva primera opció serà el Nàstic: “Continuar aquí és una opció, i el Nàstic tindrà prioritat. Si hi ha entesa, no hi haurà cap problema.”

Acabar la lliga amb dignitat i quedar més ben classificats que ara –si pot ser en el dinovè lloc, per aprofitar possibles descensos per impagaments, per exemple– és ara, segons Xisco Campos, l'objectiu del Nàstic. El jugador de Binissalem està convençut que l'equip no abaixarà la guàrdia i diu que mantenen la intensitat en els entrenaments malgrat que la salvació “és quasi impossible”.

“Continuar és una opció, i el Nàstic tindrà prioritat. Si hi ha entesa, cap problema”
Acumula 58 partits en dos anys al Nàstic i ha jugat en tots els llocs de la defensa

El 2010, l'any del doble descens de Xisco Campos

El descens del Nàstic, si s'acaba produint, no serà una cosa nova per a Xisco Campos. Malgrat que la temporada 2008/09 va mostrar un bon nivell en la seva primera experiència a segona A (33 partits disputats), el Múrcia el va cedir la campanya següent al Castelló perquè continués acumulant minuts en la categoria. Va complir en l'aspecte personal (35 partits i 1 gol), però no va poder evitar el descens del Castelló, que va acabar el curs cuer. Per continuar jugant a segona A el curs següent, Xisco Campos no va poder comptar amb el club que el tenia en propietat, el Múrcia, ja que també va baixar. Finalment, va fitxar pel Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)