1a femenina

El títol es complica

Primera divisió femenina. El Barça perd contra l'Athletic, que se li situa a 3 punts, amb el ‘goal average' a favor, amb 9 per disputar

BARÇA1


ATHLETIC3


El Barça hauria celebrat el títol de lliga, el primer de la seva història, si hagués guanyat ahir a Bilbao, però es va veure superat per l'Athletic i la situació se li complica. Té tres punts d'avantatge respecte a l'equip basc, amb tres partits per disputar, però com que el goal average particular és favorable a l'Athletic (1-0 en la primera volta) no pot fallar. El partit de divendres que ve contra l'Espanyol a la ciutat esportiva Joan Gamper serà decisiu.

El partit va començar malament per al Barça, que va veure com l'àrbitre xiulava penal per una traveta de Melissa a la davantera local Murua. El llançament el va transformar Gurutze (2'). El gol en contra va ser una llosa dura per a l'equip blaugrana, que durant la primera meitat no es va treure de sobre el domini de l'Athletic. El vent, que li bufava en contra, tampoc l'ajudava gens. Eli es va haver d'esforçar per rebutjar la volea llunyana de Gurutze (17'). Sense fer res de l'altre món, el Barça es va trobar amb el gol de l'empat en una acció individual. Míriam es va posar bé la pilota a la frontal de l'àrea gran i va sorprendre Ainhoa amb un xut que va entrar prop de l'escaire (27'). Ara el partit era més obert, però les locals continuaven tenint més presència atacant. Així, Nekane es va avançar a la portera Eli en una centrada de Gurutze i va marcar el segon gol de les locals (35'). Abans del descans, només una centrada perillosa de Laura Gómez va inquietar la porteria de l'Athletic (41').

El Barça va començar més centrat la segona meitat, però l'Athletic continuava amenaçador. Erika i Flaviana van poder marcar el tercer gol local abans del minut 65. A mesura que van avançar els minuts, el Barça es va tornar més perillós i va disposar de dues grans ocasions per empatar. Primer, Irene Paredes va rebutjar sobre la línia el xut de Guti (77') i, més tard, Carol va enviar un bon xut de rosca al pal (89'). El Barça havia tingut el 2-2 ben a prop, però la mala sort va fer que acabés encaixant el 3-1. Va ser en una centrada d'Olabarrieta que Ani Escribano, amb el cap, es va introduir a la seva porteria.

Avui, l'Espanyol

L'Olivo, penúltim, visita aquest vespre (a les 8) l'Espanyol, que buscarà la victòria per consolidar la tercera posició i confirmar la seva participació en la copa de la Reina.

ATHLETIC: Ainhoa, Iraia, Irene Paredes, Arrate, Ibarra (Itsaso, 75'), Olabarrieta, Flaviano, Erika, Nekane (Arranz, 89'), Gurutze i Murua (Manu Lareo, 81'). BARÇA: Eli, Flor (Guti, 75'), Melissa, Ani, Laura Gómez, Míriam, Marta, Vicky, Corredera (Carol, 75'), Olga Garcia (Ludmila, 57') i Sònia Bermúdez. GOLS: 1-0 (2') Gurutze, de penal. 1-1 (27') Míriam. 2-1 (35') Nekane. 3-1 (92') Ani, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Ortega Espejo. T.G.: Erika i Irene Paredes; Olga, Míriam i Melissa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)