Nàstic

La parella de centrals obre la porta a la continuïtat

Nàstic. Després d'un curs irregular, Mairata i Álex Ortiz arriben al tram final sent titulars i a un bon nivell, i no descarten continuar la temporada que ve

Abans de res, es volen centrar en el que queda de temporada i esgotar les possibilitats de permanència. Pere Mairata diu que no es fixa en res més que en els partits del Nàstic i a anar-los guanyant, i després ja faran comptes. Álex Ortiz recorda la possibilitat de permanència que els dóna l'hipotètic descens del Vila-real, tot i que avisa que no servirà de res si no guanyen demà al camp del Còrdova. Els dos futbolistes grana, però, no amaguen que també els preocupa el futur més enllà del mes de juny i entenen que el club ja prepari la temporada que ve.

Mairata té un any més de contracte i tot fa pensar que continuarà. Ell va recordar ahir, precisament, la importància del fet que li quedi un any de lligam amb el Nàstic i, malgrat que assegura que ningú no li ha comentat res, el club està interessat en què continuï. Seria la sisena temporada a Tarragona del jugador mallorquí, de 33 anys. El cas d'Álex Ortiz és diferent, perquè el 30 de juny acaba el seu contracte de dos anys al Nàstic. La seva trajectòria en l'equip tarragoní ha estat una mica irregular, però arriba a la recta final d'aquesta temporada en un bon moment i està ben valorat per la direcció esportiva del club. Seria un valor segur si finalment el Nàstic milita a segona divisió B, categoria en la qual ha jugat diverses temporades, tal com ell mateix recordava ahir, i a la qual no li faria res tornar. “De moment, però, no penso a jugar a segona B, només a guanyar el Còrdova i esperar diumenge si baixa el Vila-real, malgrat que és trist haver-ne d'estar pendent”, va afirmar el jugador sevillà, que va ser titular, amb gol inclòs, al camp del Recreativo.

Demà, Mairata tornarà a l'equip després de perdre's el partit de Huelva per sanció i caldrà veure si ho fa en el lloc del sevillà o en el de Xisco Campos, que tornaria al lateral dret si Jorge d'Alessandro aposta una altra vegada a l'eix de la defensa per la parella Mairata-Álex Ortiz, la més habitual en les últimes jornades. Durant la primera meitat del campionat, els dos jugadors no van tenir excessiva continuïtat, en part per les lesions.

Acaba la relació al juny, però està ben valorat i diu que no li faria res jugar a segona B
Té un any més de contracte, al club li interessa que continuï i ell no ho veu malament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)