El Barça goleja l'Espanyol i s'acosta al títol

1a divisió femenina. Les blaugrana, molt superiors, no van donar cap oportunitat en el derbi

barça6

espanyol0

El Barça, que necessitava refer-se de la derrota de la setmana passada contra l'Athletic de Bilbao, va superar còmodament l'Espanyol, que en cap moment va donar senyals de poder lluitar pel partit.

Ja en el primer minut Sonia va obrir la llauna per a les blaugrana. Un cop dur per a l'Espanyol, que no va saber reaccionar durant la resta del partit. La primera part va ser un monòleg del Barça, que va marxar al descans amb un clar 4-0 i encara hauria pogut marcar en alguna ocasió més. El segon gol el va fer una altra vegada Sonia, aquest cop de penal (27'), després d'unes mans dins de l'àrea de la capitana espanyolista Lara. Poc després la davantera va signar el seu trio de gols (31'), aprofitant una errada de la defensa visitant i batent Mariajo per dalt. Amb 37 gols, Sonia ha avançat Mari Paz (35) en la lluita pel Pichichi. Carol va aprofitar un embolic a l'àrea petita per deixar resolt el duel abans del descans.

L'autoritat del Barça es va mantenir en la segona part, en què va ampliar el marcador dues vegades més, aquest cop gràcies a Corredera (53' i 73), especialment activa durant tot el partit. Per part de l'Espanyol, Mari Paz ho va intentar en alguna ocasió aïllada, però no va poder aconseguir el gol de l'honor de les blanc-iblaves.

BARÇA: Ràfols; Lau, Meli, Ani, Unzue; (Kenti 74'), Guti, Míriam (Flor 59'), Vicky (Luli 74'); Corredera, Soni i Carol (Olga 54'). ESPANYOL: Mariajo; Torrejón, Lara (Brenda 46'), Gimbert, Sonia; Pereira (Núria 75'), Meseguer, Monforte; Débora (Aida 85'), Mari Paz i Sara (Alba 46'). GOLS: 1-0 (1') Sonia. 2-0 (27' p.) Sonia. 3-0 (31') Sonia. 4-0 (39') Carol. 5-0 (53') Corredera. 6-0 (73') Corredera. ÀRBITRE: David Medie. T.G.: Lara (27') i Monforte (57'). T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 200 espectadors al Miniestadi.

A quatre punts del campionat

Amb la victòria en el derbi, el Barça continua líder, 6 punts per sobre del Bilbao, que juga demà a Màlaga. Si les basques aconsegueixen la victòria, la distància tornarà a reduir-se a 3 punts. D'aquesta manera, les blaugrana, que depenen d'elles mateixes, necessitaran sumar 4 punts en els dos pròxims partits –contra el Reocín (ja descendit) i l'Sporting de Huelva– per aconseguir el seu primer títol de lliga.