Nàstic

El Girona podria sentenciar el Nàstic demà

Nàstic. Si l'equip de Javi Salamero guanya al Nou Estadi i el Guadalajara puntua contra el Celta, el descens dels grana serà matemàtic

Que el Nàstic baixi és qüestió de dies, malgrat que amb el descens del Vila-real, que envia el seu filial a segona B, la zona de salvació ha passat d'11 a 9 punts dels tarragonins. El descens se certificarà de manera matemàtica demà dimecres si el Girona venç el derbi que es jugarà al Nou Estadi, sempre que el Guadalajara hagi puntuat aquesta nit en el partit al seu camp contra el Celta. En aquest supòsit, la primera plaça de permanència, que és la dinovena posició després del descens del Vila-real, quedaria a 12 punts del Nàstic amb només quatre partits per disputar. En cas d'hipotètics empats per punts amb aquests dos equips al final de la temporada, el Nàstic sempre hi surt perdent, ja que té el goal-average en contra amb el Guadalajara i també el tindrà en contra amb el Girona si perd el derbi, després del 3-2 a Montilivi.

El Girona ha aconseguit 11 dels últims 15 punts en joc i el Nàstic, en canvi, només n'ha obtingut 4 dels últims 18 i, per això, ja albira el descens matemàtic. Després de les dues esperançadores victòries seguides al camp del Cartagena i de l'Hèrcules, i de l'empat al Nou Estadi contra el Barça B, l'equip grana va ser incapaç de consolidar la dinàmica que l'havia de fer creure en la permanència i va encadenar tres derrotes seguides: a Sabadell i Guadalajara i, entremig, al Nou Estadi contra l'Alcorcón. Després, la victòria contra l'Alcoià i l'empat al camp del Recreativo, afegit al possible descens del Vila-real –que finalment s'ha produït–, van fer renéixer certes esperances a Tarragona, enterrades del tot amb la derrota de divendres a la nit a Còrdova.

Maleint els punts perduts a Huelva

La plantilla s'agafava al descens del Vila-real per creure en la permanència, ja que l'abaratia, i el fet que finalment s'hagi produït, però que qui hagi fallat hagi sigut el Nàstic, provoca una sensació de frustració en l'equip. Tal i com recordava ahir Rodri, maleeixen ara els dos punts perduts en l'últim instant a Huelva, que els farien estar una mica més a prop (a 7 punts, i no a 9 com ara) del Girona, rival de demà i que ara marca la zona de salvació. “No hem llançat mai la tovallola, però no hem estat a l'altura”, conclou Rodri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)