Nàstic

Lamentació pels trens perduts

Nàstic. Rubén Pérez és crític amb la temporada que ha fet l'equip, creu que “s'han deixat escapar moltes oportunitats de continuar amb vida” i pensa en clau de futur: “S'ha de fer un projecte ambiciós per tornar a segona A en breu”

El Nàstic continua sense alçar el cap i, amb la salvació esportiva descartada, l'equip fa autocrítica, tal com ho demostren les paraules de Rubén Pérez. “Hem tingut moltes oportunitats de continuar amb vida i no n'hem aprofitat cap”, afirma el porter grana, que afegeix: “La temporada ha estat dolentíssima i el partit de dimecres contra el Girona és un bon reflex de l'any, ja que vam fer un bon partit i el rival va endur-se un punt fent poca cosa.” Ara, l'aragonès, que és un dels capitans de l'equip, s'aferra a la possibilitat d'un ascens administratiu per continuar lluitant: “Hem d'intentar ser tercers per la cua, perquè no ens perdonaríem que només baixessin dos equips i nosaltres fóssim un d'ells.”

El porter grana també vol que l'equip tanqui la temporada desprenent una bona imatge, més enllà dels resultats. És per això que reclama lluita en els complicats enfrontaments que queden: “Som professionals i hem de lluitar, que l'afició no ens pugui retreure falta d'actitud.”

Ambició a segona B

Dos dels quatre rivals que s'han d'enfrontar amb el Nàstic, el Dépor i el Celta, tenen molts números de jugar a primera l'any que ve. Aquest és, segons Rubén, un bon al·licient per a aquest tram final: “Són dos partits bonics, l'any que ve segurament no els viurem i hem de gaudir-los.” I és que la plantilla ja pensa en clau de segona B i el porter, que encara no sap si continuarà, creu que el Nàstic farà un projecte ambiciós: “Si al final es baixa, l'objectiu serà com el dels equips grans, tornar a pujar en breu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)