Nàstic

D'Alessandro fa d'escut

Nàstic. El tècnic no vol buscar més culpables que ell mateix, admet que es va equivocar al desembre dient que no calia reforçar l'equip i veu el club preparat per reconstruir-se amb èxit

Jorge d'Alessandro s'ha definit sempre com un entrenador de club, compromès amb qui el paga i disposat a assumir tota la responsabilitat. També quan els objectius no s'aconsegueixen, com ara, i per això es posa al davant per fer autocrítica i assegura que la culpa del descens del Nàstic és seva. I, més enllà, busca positivitzar la situació, assegura que el club està establint les bases de manera adient per reconstruir-se amb èxit i recorda que moltes vegades es fa una passa enrere per fer-ne dues endavant. “Jo crec que el futur del Nàstic serà fantàstic, amb un nou president, un nou director esportiu... A partir d'ara tot han de ser èxits”, va dir ahir D'Alessandro, que explica que ell dóna idees per ajudar-hi, malgrat que el mes que ve s'acabarà la seva relació professional amb el club grana.

“S'ha de saber el que s'ha fet malament perquè no es torni a repetir. A partir d'aquest enderroc es construeix. Hem de mirar-nos per dins i renovar-nos, el que és passat no serveix. És el moment de construir i no és la meva línia buscar culpables, i per això jo assumeixo el meu rol per no crear conflictes”, argumenta el tècnic argentí, que assegura que “tirar sacs d'excrements contra un ventilador seria un despropòsit que no portaria enlloc”. “La culpa és meva també per haver dit al desembre que amb aquests jugadors podíem tirar”, continua explicant Jorge d'Alessandro, que sentencia: “La història ens jutjarà i ens adonarem de tot el que ha passat.”

I la mala sort

A més de la seva culpa, el tècnic del Nàstic també reitera el pes de la mala sort. Per exemple, la derrota immerescuda al camp del Guadalajara va ser, segons assegura, clau, ja que va ser contra un rival directe i en un moment molt important. També maleeix els dos punts perduts contra el Recreativo quan el partit estava guanyat (el Nàstic va encaixar l'empat en el temps afegit), i considera que dimecres, contra el Girona, el seu equip es mereixia la victòria.

D'ALESSANDRO

“Tirar sacs d'excrements contra un ventilador seria un despropòsit”

El Nàstic podria jugar a Múrcia descendit

Si avui el Girona guanya a Montilivi contra el Còrdova i el Guadalajara fa el mateix a Elx, el Nàstic sortirà demà a la tarda al camp del Múrcia havent descendit matemàticament. És un fet, però, que no preocupa Jorge d'Alessandro, conscient que la salvació és igualment impossible i que el que ha de fer ara l'equip grana és mostrar una bona imatge i intentar quedar com més amunt millor per si, per exemple, el vintè lloc pot donar la permanència gràcies als descensos per impagament. A la Nueva Condomina, el tècnic vol mantenir el bloc dels últims partits i es planteja donar descans a alguns jugadors, per bé que homes molt carregats, com ara Morán i Tuni, “volen jugar, s'estan matant per fer-ho i cal respectar-los”.

Sancionat amb tres partits, ja només dirigirà l'últim

Dels quatre partits que queden al Nàstic, Jorge d'Alessandro només podrà dirigir des de la banqueta l'últim, al camp de l'Elx, ja que ahir va ser sancionat amb tres partits. El tècnic del Nàstic va ser expulsat dimecres contra el Girona per haver protestat a l'àrbitre de manera ostensible i sortint de l'àrea tècnica, i per això va rebre dos partits de sanció. El tercer és perquè, uns minuts abans, havia vist la cinquena targeta groga. El tècnic del Girona, Javi Salamero, té dos partits de sanció ja que va ser expulsat en el derbi pel mateix motiu que D'Alessandro. El metge del Girona, Pere Vila, també té dos partits de sanció. La resta de sancionats són Carlos García (Almeria), amb dos partits, i, amb un, Luso i Garmendia (Girona), Rafinha i Jonathan (Barça B), Badia (Guadalajara), Córcoles (Recreativo), Dubarbier i Borja (Còrdova), Peña (Hèrcules), Vidal (Almeria), Richi, Oriol i Cerra (Múrcia), Gaspar, Reina i Braulio (Cartagena), i Flaño, Kike Mateo i Carpio (Elx).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)